ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го пуши тоа старлето ретардирано на клупа. Кде бе со Милнер и Вилшер да ти ебем тоа подочњаците ка кифле?!
Ептен мерак ми се напрае.

Вилшир со погрешниот пас кон Милнер им ја даде топката на Русите...Дринквотер лајкс дис :pos:

2 пати му избега играчот што требаше милнер да го чува, 2 гол шанси... првата ја исчисти Смолинг, на втората го попија...

Бем ти Хоџсон глуп

Namesto da gi dokrajchat do kraj so 2-0, si igraa kurot i go lapnaa na kraj. Tipichen mech za Anglija na golemi natprevaruvanja izminatava dekada.

:facepalm: Ова беше и среќа. Не ми е јасно после онакво доминантно прво полувреме како можеа да го дозволат ова.
Пази, ај што паднаа во второ и не изиграа ни пола од тоа во прво, ок, ама откако го дадоа голот од слободен мораше да го стави Варди, па и Рашфорд и да ги чека на контри Русиве. Многу мртов тренер е Хоџсон, само го десеткува потенцијалот на овој одличен и млад тим на Англија.

Не е лошото што не тепаа Англичаните, лошо е што наместо да ги дотолчат мртвите Руси, решија да играат некој анти-фудбал со милион напаѓачи на клупа. Каков Мурињо (за сиромашни) фудбал беше само ова.

Од пола шут во цел меч извадија реми Русиве. :popce::popce::popce:

I ushte neshto kje pisham sho se chudam i baram nekoj da mi odgovori kako moze drvono sterling da vredi 50 miliona?

За Хоџсон бесилка, не отказ. Полош лик нема, не можам да го наречам ни тренер дека е.

Да ги ставеше Варди и Стариџ и да примеа гол, ќе пишувавте дека требало Милнер и вилшер да ги стави, океј е експерти.
Грешка му беше Руни шо го извади, на 1-0 и 15 мин до крај попамететно е да ја засилиш средината и да ја контролираш играта а не на контри да чекаш, не е лесно да се браниш против грамадите од играчи на Русија.

Како ги боли на навијачине енглески по улицине у Марсеј така ги здоболи и на играчиве, ете им го у 92 да го поцуцаат заедно со одвратниот Шрек.:ROFLMAO: Никад нема да бидат при врвот никад.

Да ги ставеше Варди и Стариџ и да примеа гол, ќе пишувавте дека требало Милнер и вилшер да ги стави, океј е експерти.
Грешка му беше Руни шо го извади, на 1-0 и 15 мин до крај попамететно е да ја засилиш средината и да ја контролираш играта а не на контри да чекаш, не е лесно да се браниш против грамадите од играчи на Русија.
А Вилшер и Милнер грамади од луѓе, што да ти расправам. :D Абе не зезај, у вакви ситуации се става еден од Милнер/Вилшер за да нагазат на топка и Варди/Рашфорд за да кинат на контри. Секој нормален тренер би го сторил ова, но не и закоравениот брат Рој кој живее во 50тите години.

Типувам дека групава ќе биде најслаба на ова првенство. :popce:

Слаб фудбал од двете страни, а посебно од мртвите руси. Ништо чудно наредното коло и двете да излезат како поразени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom