ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Neli ne sudat penali koga od blizina vaka topkata im udira v race ? Nema moznost za da ja trgne rakata..

Inaku dobra igra od vreme na vreme na dvete reprezentacii,dobar natprevar.

Hector e krivecot,trebase da ja izbaci vo aut ili da ja smiri..

Никогаш нема да навијам за швабите, ама поштено ова полувреме искидаа, па Французите имаа три пати пројдено центар, како и да е Французите водат на глупоѓа на Швајни кој игра сто години фудбал и таков аматерски потег, друго браво за судијата...

Со такво искуство, а таква глупост... :tapp:

Боатенг :pos:
Жиру :pos::pos::pos::pos:
Инаку кој кур им е со рацеве на овие бе? Ако влезат некако во финале треба со лисици да им ги врзи Лев рацете назад :facepalm: Иако ваљда не требаше да го свирни. Али сум сумарум безвезни реакции на немциве назад. Глупоста на Боатенг, па Џан, па Хектор исфрлањето во корнер па сега Швајншнајгер

Или да му кажи да ги пикаат како него во гаќи. :D

Дешамп очигледно ја утнал работата со Жиру и со тактикава. Ако играш на контри со 2 линии одбрана, стави брз играч.

Уште овој од МТВ ќоравиот вика
- Каде му отиде брзината на Жиру?

Ама дал 2 гола на Исланд.

Neli ne sudat penali koga od blizina vaka topkata im udira v race ? Nema moznost za da ja trgne rakata..

Inaku dobra igra od vreme na vreme na dvete reprezentacii,dobar natprevar.

Hector e krivecot,trebase da ja izbaci vo aut ili da ja smiri..
Не се свири ако раката е во природна положба, а не крената во воздухот.

Чист пенал не заебавајте.

Си скокнал некогаш? Како и да е, со или без пеналов се гледа дека Рицоли суди пристрасно. Секој допир фаул за Франција на 25 метри, па и жолт даде. На другата страна 10 метри го влечат Крос не суди ништо. Незаслужено водство, но тоа е фудбалот. Германија сеуште нема примено гол од игра на првенствово.

Сум скокал и никогаш не сум ги носел рацете каде што е топката. Значи само што ја удри Евра топката, го удри в раце Швајнштајгер што значи дека раката му беше близу до главата на Евра. Чист пенал како солза.

Сега Лев да има муда, да го пушти Сане уште на полувреме, кој ќе му ја земе свеста на Евра (плус жолт има). Ама сигурно ќе пушти еден од мртваците Геце или Ширле...

Дешамп очигледно ја утнал работата со Жиру и со тактикава. Ако играш на контри со 2 линии одбрана, стави брз играч.
.

Абе Бензема е перфектен за тактикава што ја игра Дешамп. Знае да се повлече назад да прими топка, да издрибла, со него сигурен сум дека ќе беа многу поопасни... Жиру е совршен тип на шпиц за играта на Португалија.

Сега Лев да има муда, да го пушти Сане уште на полувреме, кој ќе му ја земе свеста на Евра (плус жолт има). Ама сигурно ќе пушти еден од мртваците Геце или Ширле...

Не до Евра колку што овој Пајет врска нема од играње одбрана. Фудбалски Џејмс Харден. Кимих му го зема здравјето, да се префрли Дракслер таму ќе биде најдобро за швабите.

Уште овој од МТВ ќоравиот вика
- Каде му отиде брзината на Жиру?

Ама дал 2 гола на Исланд.
тоа сакав да кажам и јас..

Кога играш контри стави лево крило( место Жиру ака Болт) Марсијалот и нека трчкат.

п.с. еве го болт пак во свое светло..

За кој кур го држи Жиру уште во игра? Па пушти го Марсијал/Коман и убиј ги на контри, или згусни средина со Канте остави го Гризман кој е доктор за контри да чека на центар.

Подолски го прати на загревање, ете кој ќе ја оправи :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom