ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
И зошто после навивале луѓе за Италија...боље 1 гол да видам на утакмица него ваков аматеризам.Годинава финалето ќе биде ревијално ради шупачкиве шеми на Уефа.

Одлична игра на Велс, само да го издржат физички темпото и во второ.

И зошто после навивале луѓе за Италија...боље 1 гол да видам на утакмица него ваков аматеризам.Годинава финалето ќе биде ревијално ради шупачкиве шеми на Уефа.
Аматеризам? Њтф? Ако сите фаворити изиграа ко шо треба(кога се случило ова?), полуфиналињата ќе беа Германија-Франција, Англија-Шпанија. Аматеризам е Велс што играат ко шо треба или Исланд шо се напалени ко викинзи пред village rape?

И овој Витсел како Хулк, отиде во Зенит и се упропасти, Ален го доминира на средина на терен.

Одбраната на Белгија... :pos:

А мислев дека се слаби назад со Вертонген и Вермален. Овие двајцата црнците не знаат кај тераат. Посебно Лукаку, јас толку очаен лев бек немам видено со години.

Дај бе не ме зезај со ваква игра до сега и двеве екипи ќе беа напунети ко еклери од екипи ко Италија,Германија па и Хрватска и Шпанија.

Дај бе не ме зезај со ваква игра до сега и двеве екипи ќе беа напунети ко еклери од екипи ко Италија,Германија па и Хрватска и Шпанија.
Ќе видиме на 10ти јули кој кого ќе наполни и дали воопшто ќе дојдат до финале Германија....Шпанија бе ја спомнуваш :pos:

И ваква истрошена Шпанија би си играла шуто дупе со сакативе.

Пенал за Велс(тишинаааааааааа) и гол за Велс!

Леле ама го летнааааааааааа, лелеле.
Гуд уан!

Трoјцa пo бурек.

Четврт сo месo. ТРЕТ СO СИРЕЊЕ.

Балето против Роналдо. :vozbud::vozbud::vozbud: Вамос Велс.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom