Eнтериер (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
3.jpg

Оваа трпезарија е на Форчн ... така пишува на сликата де:icon_lol:
3.jpg

3.jpg

3.jpg

3.jpg

Леле луѓе вие сте имале стил бе :je: Машала....

Абе, дај некој нека најде од оној псевдо футуристички стил на интериер? Знаете, многу бело, огромна соба, два три торседа ниски, металик масиче едноставно, ниско, и цел ѕид претворен во огромен прозор, од таван до под. Такви ми се најќејф :)

divine напиша:
Оваа трпезарија е на Форчн ... така пишува на сликата де:icon_lol:
3.jpg
:icon_lol:
Столовите посебно ми се допаѓаат

modern_hor.jpg

Еве за Тореадор нешто.:icon_lol:

A106.jpg

Гледајте црвено и жешко..:pos:

23034_f.jpg

За ќерка ми...:pos:

Toreador напиша:
Леле луѓе вие сте имале стил бе :je: Машала....

Абе, дај некој нека најде од оној псевдо футуристички стил на интериер? Знаете, многу бело, огромна соба, два три торседа ниски, металик масиче едноставно, ниско, и цел ѕид претворен во огромен прозор, од таван до под. Такви ми се најќејф :)

Јаки се и такви соби ... за средување малку кон ич:icon_lol: ... чекај да ти исплакнам очи со нешто многу слично што успеав да најдам ... :icon_lol:

Hardwood%20Modern%20Condo.jpg

modern_hor.jpg

Tile%20Stone%20Como%20LgRm%20Modern.jpg

Ја скроз полудувам по современи минимал ентериери сместени во гоооолем простор, со мноооооогу светли бои, многу малку ствари низ соба, чисти форми и бои, и тако даље.... ако иам некад доволно пари (а и среќа да најдам стан со отворени, широки и добро осветлени површини шо е малце тешко кај нас) би го уредила у таков стил.

grpbg9698lg9jt.jpg
[/URL][/IMG]

grpbg9734lg7ve.jpg
[/URL][/IMG]

п.с. ако може некој да најде и да ми постира слика од голема широка соба, без многу детаљи, со бел намештај, бродски под без тепих или некој едноставен тепих, и од едната страна да има место ѕид прозори-врати од таван до под (по можност со глетка кон плажа :icon_lol:) за да плакнам очи ќе бидам благодарна. Ја не можев да најдам таков ентериер.

Е, бидејќи си најдов спална по вкус и мерак,ај чао,отидов на спиење.Утре ќе барам друштво,вечерва сама ќе уживам.:nesvest:

windso~1-sml.jpg

Ауф ама сум нашла сликички ... сега ќе направам сто страни на темава ... однапред благодарам на кажаното фала на тие што ќе си најдат нешто по нивен вкус (мислев посебно на Марта, дека ваљда ќе и доловам нешто ... може не во една слика, ама се комбинира тоа де :icon_lol: ) ... :bip: :icon_lol: :icon_lol:

{238DD972-13CB-4901-9383-4E1631481C26}.jpg

{D550CBE8-AB3D-4566-940E-82D71697C199}.jpg

{9D56F184-D304-4BA3-8D55-9D1F4F34043B}.jpg

{6836F2E2-7669-4E58-B687-F1EE8B260685}.jpg

{465EB873-9200-48B4-8C71-8A99426E239A}.jpg

:nesvest:

Лее, си ја најдов мојата соба! Е дефинитивно ја сакам оваа најмногу!
danisalonbig.jpg

п.с. Собава е од некоја вила што се вика Даница:nesvest: (видете на пропертис) ... значи, уште да ми кажат каде е и да си ја земам!!!:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom