Eнтериер (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Срцка, а ако ти кажам дека ова е ситница и почеток? А и зошто мислиш дека мене не ме фрка главата од вакви работи? Ду ју вант мор? Океј ... хир ви гоу!:bip: :icon_lol: :icon_lol:

Hollykitchen-family-731778.jpg

all_in_one.jpg

:nesvest:

Full%20view%20of%20livingroom%20and%20marble%20pilars.JPG

:wub:
Prvata i vtorata slika se definitivno vo moj stil:) I tretata ne e loso....samo sobata da e pogolema...

Oвде да влезеш и да не си одиш никогаш

1005%20bathroom.jpg

heritage-traditional-bathroom-rhyland-orange.jpg

Madonnas-finished-bathroom.jpg

bathroom-746236.jpg

bathroom.jpg

bathroom.jpg

bathroom.jpg

Збудалев.

BRR%20-%20Master%20Bathroom.jpg

bathroom-big-600.jpg

Waldeck%2005%20bathroom.jpg

bathroom%20exec_lg.jpg

Junior%20Suites%20Bathroom.jpg

bathroom.jpg

bathroom.jpg

Нека ме запре некој!!!

Типична машка соба :)
ascotm~1-sml.jpg

ВМРО, малецка е собата дека е одвоена од другите како за одмор ... екстра си е!
Форчн, се навлече?:icon_lol: А и како да не се ... абе во такви бањи да ти е жал да влезеш да се избањаш да не капне вода на било што:nesvest:
Ах неможам ... него еве нешто поедноставно, но секако не полошо ...

twyfords-bathroom-suite-atlantic-bathrooms-range-of-tiles-aquadact-shower-door-daval-bathroom-furniture-big.jpg

ideal-standard-bathroom-suite-atlantic-bathroom-range-of-tiles-manhattan-shower-enclosure-daval-bathroom-furniture-big.jpg

twyfords-bathroom-suite-atlantic-bathrooms-range-of-tiles-mathki-shower-enclosure-daval-bathroom-furniture-big.jpg

:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Огледалово и умивалников!!!
still_bathroom.jpg

Сакам ваква када!
pattaya_bathroom.jpg

bathroom.jpg

Плочките која убајна се!
St._Regis_master_bath_lg.jpg

Телевизорче бе:)
Fitzjames-bathroom.jpg

:nesvest: Убајни! Да, дивне, не можам да престанам! Ме одземаат вакви работи

Посебно ми се допаѓаат малите детали
Аххх бе!

Се арно и убаво, ама единствено повеќето представени начини на уредување на спални соби не одговараат со нашето поднебје. Мебелот и распоред во нив е сосема во ред, но...дали било кој од вас сака да спие во спална соба која има огромни прозорци на два ѕида низ кои ке влегува големо количество светло во раните утрински часови кога обично најмногу ни се спие? А колку повеќе прозорци или стаклени површини на еден ѕид, без оглед на тоа колку се квалитетни, толку повеќе и студ(топлина) и бучава во таа приосторија! Јас никогаш таква спална соба не би направил!
Можеби е тоа ок за во Велика Британија, Норвешка, Финска, Шведска...ама за кај нас каде се криеме и бегаме од сонцето преку лето не е!

Mandrak напиша:
Се арно и убаво, ама единствено повеќето представени начини на уредување на спални соби не одговараат со нашето поднебје. Мебелот и распоред во нив е сосема во ред, но...дали било кој од вас сака да спие во спална соба која има огромни прозорци на два ѕида низ кои ке влегува големо количество светло во раните утрински часови кога обично најмногу ни се спие? А колку повеќе прозорци или стаклени површини на еден ѕид, без оглед на тоа колку се квалитетни, толку повеќе и студ(топлина) и бучава во таа приосторија! Јас никогаш таква спална соба не би направил!
Можеби е тоа ок за во Велика Британија, Норвешка, Финска, Шведска...ама за кај нас каде се криеме и бегаме од сонцето преку лето не е!

Како овие на сликите? Секако дека сакам ... има завеси кои кријат сонце Мандрак ... башка знаеш која убавина би било навечер кога си легнуваш да ги отвориш сите тие врати и да се гушнеш во кревет со некого? Мх, мх, мх!!!:nesvest:
А ЈециЛејди ...
RajVilasBedroomBig.jpg

ме одзема со сликава!!! Ова е нешто што го сакам најмногу! Покрај прозор така нешто за седење ... ама бидејќи не е баш тоа тоа, ќе побарам некоја сликичка и ќе ви покажам ... англиски стил нешто ...:kajg:

Дивајн, и јас сакам така....!!! Штета шо мојата соба не е планирана за така...И не беше можно да се изведи така, нешто за седење во склоп со прозорецот како на сликата...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom