Eнтериер (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
fireplace.jpg

Eating.jpg

couches.jpg

Мх, мх, мх!!!:nesvest:

Дивајн, овие ентериери само за викенд во некоја шумичка со саканиот...:)

JeCILaDy напиша:
Дивајн, овие ентериери само за викенд во некоја шумичка со саканиот...:)

Да, да ... викендички ... може и потесно друштво ... ептен се прекрасни:nesvest:

п.с. Го гледаш прозорот на втората слика??? Е таков сакам и по дома!

Да да, заприметив...И јас сакам...Ама тоа ко ќе си ја конструирам сама куќата.

Mnogu na dzindzano mi e nekako se , ja sakam stil ama so otvoreni povrshini . Nekoj tuka treba prashina da brishe::))

ragazza напиша:
Mnogu na dzindzano mi e nekako se , ja sakam stil ama so otvoreni povrshini . Nekoj tuka treba prashina da brishe::))

Затоа само за викендички таков ентериер ... сепак за поголемо друштво се правени, ќе потфатат сите по малку и ете средено:icon_lol: ... инаку ради тоа чистење и јас сакам што помалку работи ... но колку и да се, најубаво жена по дома да чисти и мирна глава:pipi: :icon_lol:

Хм , пијано во спалната..?

dbfile.aspx

dbfile.aspx

dbfile.aspx

dbfile.aspx

dbfile.aspx

dbfile.aspx

[ Neznam zs ne mi izlegvat kao sliki )= suckit.. neshto ne e vo red so moj user tuka a poima neam sho.. neam nishto ni za bold i tn .. well well.. neka mi pozajmi nekoj pari za mestoto ]

:oftopic:
Оди во кориснички панел, па изменете ги опциите, па најдолу кај што пишува едитор на пораки ќе обележиш Напреден интерфејс, па ќе кликниш на сочувај ги промените.
Потоа кога ќе отвориш прозор за пишување пост, ќе имаш многу повеќе опции. За слика ставање ќе имаш едно иконче над полето за пишување кое кога ќе го кликнеш ти дава нов прозор за внесување линк. Внесуваш линк, па океј и ете ја сликата.:kez:

п.с. На сликите т.е. линкот од сликите што ги ставаш најдобро на крај да им пишува .jpg

Sandra toj stanot e 9 mkr :) Ama e TOP of the line , bash takov sakam:)

divine напиша:
:oftopic:
Оди во кориснички панел, па изменете ги опциите, па најдолу кај што пишува едитор на пораки ќе обележиш Напреден интерфејс, па ќе кликниш на сочувај ги промените.
Потоа кога ќе отвориш прозор за пишување пост, ќе имаш многу повеќе опции. За слика ставање ќе имаш едно иконче над полето за пишување кое кога ќе го кликнеш ти дава нов прозор за внесување линк. Внесуваш линк, па океј и ете ја сликата.:kez:

п.с. На сликите т.е. линкот од сликите што ги ставаш најдобро на крај да им пишува .jpg

Aii fala mnogu :D znaes maka mi beshe da go najdam toa sama ko ne mi ojt kirilica :D ke mi beshe mnogu chitanje.. AHAIHAiaH

JeCILaDy напиша:
BEDROOM4.JPG

Еве за во викендицата на Дивајн :)

Леле, само да знаеш колку убаво би ми дошло сега едно вакво место далеку од сите и све ... мх, мх, мх!!!:je:

Гостинската соба
picture6793ww.jpg

Спалната
picture6723hh.jpg

Дневната
picture6982gl.jpg

Трепезаријата
picture6916ro.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom