- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.399
- Поени од реакции
- 87.296
ја, на пример
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Николо Макијавели е италијански серко.Понатаму...
Како и претходната така и оваа е многу важна лекција ако не и најважна...
Зошто? Да не се препозна?Може да посочиш неколку конкретно?
Тогаш сеедно ти е штом во нечии очи си никој и ништо...Демек, не е битно кој си, битно е кој мислат дека си. Ме боли курот кој мислеле дека сум.
Дечко, после страници сам муабетење некој те праша просто прашање што се однесуваше на нешто што ти го имаш напишано. Пред да ја адресирам твојата дефензивност, уште еднаш културно ќе те прашам, дали ќе дадеш пример од многуте емотивни манипулатори на форумот или не?Зошто? Да не се препозна?
Апсолутно.Тогаш сеедно ти е штом во нечии очи си никој и ништо...
А колку те интересира? Многу те интересира? Иако си ми долго време на игнор некако се одлучив „културно" да ти одговорам иако не заслужуваш ни да прочитам твој коментар а па камоли да го одговорам. Следен пат заобиколи ме на темава и замарај други.Дечко, после страници сам муабетење некој те праша просто прашање што се однесуваше на нешто што ти го имаш напишано. Пред да ја адресирам твојата дефензивност, уште еднаш културно ќе те прашам, дали ќе дадеш пример од многуте емотивни манипулатори на форумот или не?
Тогаш работи на себе...Апсолутно.
Шо е ова бе, каков левел на несигурност.
Јас сакам во огледало ко ќе се видам да знам дека во своите очи сум некој и нешто, а не за некој друг. Ужас.
Ме интересира доволно штом прашувам. Јас не те прашав од чиста мира дали мислиш постојат емотивни манипулатори на форумот за да пишеш дека те замарам, ти го напиша тоа прв на темата и сеуште не гледам кај е проблемот кога некој те прашува кои се тие. Зошто избегнуваш просто прашање со глупости како игнорај ме, заобиколи ме, итн?А колку те интересира? Многу те интересира? Иако си ми долго време на игнор некако се одлучив „културно" да ти одговорам иако не заслужуваш ни да прочитам твој коментар а па камоли да го одговорам. Следен пат заобиколи ме на темава и замарај други.
Затоа што воопшто не ме интересира твоето размислување на оваа тема. А ако си заинтересиран за тоа кои се овде емотивни манипулатори ќе мораш сам да си ги распознаеш. Еве на пример почни од тебе...Ме интересира доволно штом прашувам. Јас не те прашав од чиста мира дали мислиш постојат емотивни манипулатори на форумот за да пишеш дека те замарам, ти го напиша тоа прв на темата и сеуште не гледам кај е проблемот кога некој те прашува кои се тие. Зошто избегнуваш просто прашање со глупости како игнорај ме, заобиколи ме, итн?
Јас не понудив размислување за да те интересира, ти пласираш мислење и став а на форум се прашува зошто така мислиш, образложи зошто, итн бидејќи е место за разменување мислења. Стандардни rules of engagement. Не можам јас да ги распознаам емотивните манипулатори бидејќи не сум ги изгледал сите видеа што ти си ги, затоа и те прашав на најпрост начин како некој со разбирање од областа. Но, ти си толку интелигентно сиромав што не можеш проста интеракција на форум да имаш a не пак да збориш за покомплексни работи. Или одговори ако знаеш или продолжи да броиш до милион со ретардирани видеа. Fucking incel. И не ти бев долго на игнор бидејќи бев модератор и е невозможно, но разликата само да знаеш е дека кога некој во вистинскиот живот ќе те предизвика за нешто кажано - не можеш да се скриеш зад игнор. Не сум заслужувал коментар на просто прашање, ќе ме вратил на игнор… колку лесно се познаваат луѓе што растеле само помеѓу жени е просто неверојатно.Затоа што воопшто не ме интересира твоето размислување на оваа тема. А ако си заинтересиран за тоа кои се овде емотивни манипулатори ќе мораш сам да си ги распознаеш. Еве на пример почни од тебе...