- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.399
- Поени од реакции
- 87.294
ја, на пример
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Николо Макијавели е италијански серко.Понатаму...
Како и претходната така и оваа е многу важна лекција ако не и најважна...
Зошто? Да не се препозна?Може да посочиш неколку конкретно?
Тогаш сеедно ти е штом во нечии очи си никој и ништо...Демек, не е битно кој си, битно е кој мислат дека си. Ме боли курот кој мислеле дека сум.
Дечко, после страници сам муабетење некој те праша просто прашање што се однесуваше на нешто што ти го имаш напишано. Пред да ја адресирам твојата дефензивност, уште еднаш културно ќе те прашам, дали ќе дадеш пример од многуте емотивни манипулатори на форумот или не?Зошто? Да не се препозна?
Апсолутно.Тогаш сеедно ти е штом во нечии очи си никој и ништо...
А колку те интересира? Многу те интересира? Иако си ми долго време на игнор некако се одлучив „културно" да ти одговорам иако не заслужуваш ни да прочитам твој коментар а па камоли да го одговорам. Следен пат заобиколи ме на темава и замарај други.Дечко, после страници сам муабетење некој те праша просто прашање што се однесуваше на нешто што ти го имаш напишано. Пред да ја адресирам твојата дефензивност, уште еднаш културно ќе те прашам, дали ќе дадеш пример од многуте емотивни манипулатори на форумот или не?
Тогаш работи на себе...Апсолутно.
Шо е ова бе, каков левел на несигурност.
Јас сакам во огледало ко ќе се видам да знам дека во своите очи сум некој и нешто, а не за некој друг. Ужас.