Елвир Мекич & Гоце Арнаудов - Лично твој

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
Абе овој Еским Мекиќ сега станал турбо-фолкер или и порано имал вакви песни? :pos2:

Па и не е лоша. Реално, Мекиќ боље да се префрли на турбо-фолк, отколку да пее жалопојки.
Еве, баш сеа слушам и на телевизија фуче песнава. Ќе биде хит, али кај оние што поштуваат селска музика. Ќе грми по дискотеки, ама само во B2 и Гранд. Мене не ми е по мерак воопшто, ама кога би искачал во Приорити и Сити - сигурно ми би била омилена :vozbud:

Оцена: убедливо добра сељачка песна.
Гоце ја прави интересна и и дава кафански шмек, инаку би била уште едно типично Мекиќ-Џеј-Џеј срање.

Можда ке биде хит ама ај донт лајк ит :nenene:
Досадно е више..секоја песна на Елвир е со ист ритам и ист текст(у фазон све за тебе ке направам)
Песниве више неможеш да му ги разликуваш една од друга..:nenene:

KRS!!!!!!!!!! Ova SRAN*E na Goce Arnaudov ne mu trebase.... podobro bese koga si peese narodno, so trubaci..ZAKON!!!

A makedonskiot Majkl Dzekson ( citaj : Elvir ) so nosot kako da ke mu ispadne u sekoj moment...zanigde e...

pesnata u kanta pls..

Какво спој
f_thelectricfm_cf9b23f.gif

песнава ќе е хит и по радијава ќе ја отечат, сакале или неќеле то е
f_dancegirl3m_18f1fb6.gif

а оток е Елвир со иста и иста и иста музика:uvo:

ДО АВТОРОТ НА ТЕМАВА:

Елвир меКиЧ???????????????????? ТАКА МУ Е ПРАВИЛНО ИМЕТО?????

Овој Елвир и во фамилија не го поднесуваат, а не па ние да сакаме да го слушаме. Ех, колку беше добро порано, имаше повеќе музичари, секоја недела излегуваше нова песна, ама барем личеше на нешто песната, се пееше долго време, луѓе уште ги имаат некои во компјутери.
По едно 10-тина години, не знам дали оваа песна уште ќе ја слуша некој.

Чуден спој дефинитивно. Не е мој тип на музика, но не е ни толку лоша песнава.

Сигурна сум дека барем пола од тие што напишаа коментари во стилот "срање", "катастрофа" и слично, ќе ѕенѕаат за Нова Година на вакви песни :smir:.
се сложувам од првата до последната буква
само ич не ми се свига спотот, стварно е бљак:kesa:

Песнава го има претпознатливиот ритам на Мекич.Нормално дека сите го распознаваме кога и сите останати песни му се вакви.Текстот сепак мислам дека не е толку срање.Но каква спојка луѓе,зарем сеа фолк пејачите ќе пеат поп музика а поп пеачите фолк музика?I dont get it:tapp:
Како и некои други што кажаа,така и јас сум сигурна дека,колку и да е срање песнава на Нова Година па можда и понатака во сите дискотеки ќе ја пуштаат,а со тоа ќе се пее и ќе се игра на неа:smir:

Овој Елвир и во фамилија не го поднесуваат, а не па ние да сакаме да го слушаме. Ех, колку беше добро порано, имаше повеќе музичари, секоја недела излегуваше нова песна, ама барем личеше на нешто песната, се пееше долго време, луѓе уште ги имаат некои во компјутери.
Аууу дури и даде 10 години:) Многу бе
Не јас стварно мислам дека треба еден од новите чекори на Грујо да биде забраната за музика и музичари во Македонија, ова веке е неподносливо!
Башка и кога има забрани тогаш излага нешто квалитетно.

ДО АВТОРОТ НА ТЕМАВА:

Елвир меКиЧ???????????????????? ТАКА МУ Е ПРАВИЛНО ИМЕТО?????
Добро,гоподине Блаже Конески (родум од с.Небрегово - Прилепско).За тебе специјално: Елвир МеЌиЌ.Сега вред е?

Песнава нема да се слуша ни месец ипол,ради глобалниот тренд на хиперпродукција.Свако чудо за 3 дана.Али ко шо напоменав шо си е наменска,наменска си е:smir:

Мене сите песни на Елвир ми се исти... Не ги препознавам воопшто која која е :toe:

Добро бива за секој просечен дебилоиден спот нова тема да постои?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom