Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Кое е вашето мислење за оваа секси девојка и пред се, добра пеачка.. Која е вашата омилена песна од нејзе? :) Мене, Милионер.:vozbud:
Леле немат караоке кај што сум пропуштила да се извикам на песнава! Најмногу ја сакам! А Елена... Хот,хот,хот. Ги стопи Кичевските мажиња минатото лето, а богами и девојките не останаа рамнодушни. Прекрасна е, има добар глас.:back:

Напишано од rossonerka
Штом толку ја сакате 1. дај боже некој од вас за жена да си ја земе (мада мора 2.да го исполнува условот да е милионер)

1.:cuc:
2.исполнето :icon_lol:

Ух Еленечто. Имав телефон еднаш од неа. Се запознав уште пред М2 во Крушево. Па контактиравме и малку после М2 али смена телефон изглеа и „претплатникот не постои“ :)
Ја уште имам тефлон нејзин

Само ниска што е, друго ништо не и фали :)

_41661876_ev5.jpg
Мало али техничарче, :pos:

prvo pocna hari da ja raboti pa darko si ja pleskase a sea koj ke posaka

najgolema bruka napraj lani koga go soopstuvase televoltingot od mk

абе и јас да зеам и цело вреем да излагам по миничи и до толкаво деколте , ќе ви бидам фина./......глејте и квалитет, само се дере кога пее

Ја би ја женел, жими се!:)
И ќе ја праам рокерка!
Joan Jett со прекрасни гради...:vozbud:

абе и јас да зеам и цело вреем да излагам по миничи и до толкаво деколте , ќе ви бидам фина./......глејте и квалитет, само се дере кога пее
А оваа на твојов профил звучи ко полжав сред менструација кога пее.
Елена ваква таква барем е љепотиц:)

sigurno da bese nekoja so 200 kila i toj glas pa i bolji nemase da bide kako sto e sega elena.

Otkako bese na evrovizija epten se nafura
a pesnite mislam deka epten i se lefterni osven esen vo mene

elena nadezna si :tapp:

sigurno da bese nekoja so 200 kila i toj glas pa i bolji nemase da bide kako sto e sega elena.

Otkako bese na evrovizija epten se nafura
a pesnite mislam deka epten i se lefterni osven esen vo mene

elena nadezna si :tapp:
Арета Френклин е грда па пак ужива огромна популарност, не е баш така.
Во Мк од жените најмногу се фолира калиопи а од мужите јован.

дека изгледа добро - да, додуша и фали некој сантим ама ок е
дека пее добро - делумно, може многу многу подобро
а песните не би ги оценил зш не ја слушам таа музика
ама сепак - напред за се шо е македонско, боље тоа него гранд продукција:smir:

Да бидеме реални Елена за пеење тотално не ја бива, а за тоа дека е згодна згодна е. Сепак тоа не значи дека треба да и се поклонувам и да лудувам по неа. Пејач не го прави само изгледот треба многу повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom