Elder Scrolls V: Skyrim

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ај ќе видиме за 2-3 саати што чудо е ова

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Зашто немам повеќе слободни денови???? аааааргххххххххх :confused:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Кажете ми ако ја има некој од Razor инсталирано дали има проблем со сенките ?

Иначе играва ја чекам дооолго време сакам да биде перфект све да средам пред да почнам асално да ја играм :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Кажете ми ако ја има некој од Razor инсталирано дали има проблем со сенките ?

Иначе играва ја чекам дооолго време сакам да биде перфект све да средам пред да почнам асално да ја играм :)
Излезе update, пробај со него дали ќе се реши.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Со гејмад да играш :tapp:

To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the [Display] section of the Skyrim.ini file in the \Users\[Username]\My Documents\My Games\Skyrim directory.

Дефолт е on, и неможе да се исклучи преку сетинзи, мора вака. Сенките се ужас, ко quake 1 се негде. А и јадат перформанси на големо, најдобро офф да се држат...

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Ја поиграв уште малку, симнав овојпат Razor крак и успеав launcher-от да го проработам, на ултра сетинзи играта изгледа доста убаво, корисничкиот интефејс е тешко конзолско срање, но успеав малце да се навикнам.

Како и да е утре целосно и се посветувам. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Со гејмад да играш :tapp:

To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the [Display] section of the Skyrim.ini file in the \Users\[Username]\My Documents\My Games\Skyrim directory.

Дефолт е on, и неможе да се исклучи преку сетинзи, мора вака. Сенките се ужас, ко quake 1 се негде. А и јадат перформанси на големо, најдобро офф да се држат...
Сенките цицаат бајаги фрејма само ако се на ултра, а иначе нема некоја голема разлика од medium до ultra. На low воопшто нема сенки, али играта така изгледа многу лошо.
Иначе фала за vsync-от. (y)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Ја има и на аренабг, од разор ;)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Абе да ве прашам момци дали некој стигна до Bleak Falls Barrow кај шо треба да го земеш Dragonstone ? Како поминавте таму кај портата стрели што рока ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе да ве прашам момци дали некој стигна до Bleak Falls Barrow кај шо треба да го земеш Dragonstone ? Како поминавте таму кај портата стрели што рока ?
Мести таму од лево на десно

Змија, Змија, Делфин

Kajgana Shop

На врв Bottom