Ви реков јас уште пред 3 дена, game of the year е овааOXM UK 10/10
SFX 5/5
Edge 9/10
GiantBomb 5/5
Joystiq 5/5
Destructoid 10/10
Eurogamer 10/10
Strategy Informer 9.5/10
RPG Gamer 4.5/5
IGN 9.5/10
GameTrailers 9.3/10
Gamespot 9/10
Излезе update, пробај со него дали ќе се реши.Кажете ми ако ја има некој од Razor инсталирано дали има проблем со сенките ?
Иначе играва ја чекам дооолго време сакам да биде перфект све да средам пред да почнам асално да ја играм![]()
Ај баш сеа ќе пробам , а иначе да се пофалам ми лизга на ultraИзлезе update, пробај со него дали ќе се реши.
Сигурно ќе излезе пошто UI-to е ЕПТЕН конзолашки направеноИграва плаче за некој UI mod..
Сенките цицаат бајаги фрејма само ако се на ултра, а иначе нема некоја голема разлика од medium до ultra. На low воопшто нема сенки, али играта така изгледа многу лошо.Со гејмад да играш
To disable VSync in Skyrim, add iPresentInterval=0 to the bottom of the [Display] section of the Skyrim.ini file in the \Users\[Username]\My Documents\My Games\Skyrim directory.
Дефолт е on, и неможе да се исклучи преку сетинзи, мора вака. Сенките се ужас, ко quake 1 се негде. А и јадат перформанси на големо, најдобро офф да се држат...
Абе да ве прашам момци дали некој стигна до Bleak Falls Barrow кај шо треба да го земеш Dragonstone ? Како поминавте таму кај портата стрели што рока ?