Elder Scrolls V: Skyrim

• Креатор на темата Креатор на темата printf
  • Време на започнување Време на започнување
Има една работа што ме нервира на играва тое е save game. Кога одам по некој квест и навлегувам длабоко долу во некој си пештери (мапава ај што е огромна "горе" толку е и голема "долу") и значи одам јас така надолу 1-тина минути тепам се живо и диво, и ќе дојде некој мангуп ќе те отепа и јас повторно треба истиот пат да го врвам, и пак и пак.
--- надополнето: Nov 8, 2011 7:29 PM ---
10 тина де :)

Има една работа што ме нервира на играва тое е save game. Кога одам по некој квест и навлегувам длабоко долу во некој си пештери (мапава ај што е огромна "горе" толку е и голема "долу") и значи одам јас така надолу 1-тина минути тепам се живо и диво, и ќе дојде некој мангуп ќе те отепа и јас повторно треба истиот пат да го врвам, и пак и пак.
--- надополнето: Nov 8, 2011 7:29 PM ---
10 тина де :)
Само checkpoints имате на конзолите, без рачно зачувување?

Само checkpoints имате на конзолите, без рачно зачувување?

Искрено незнам дека ретко умирам па не сум побарал таква опција. Ама ете прееска на едно место ме метат 2-3 пати па ми се дешаваше тоа. Иако гледам дека прави autosave ме враќа пак назад.
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:39 PM ---
Иначе review за играва ќе има Четврток. Според мене оваа сигурно ќе биде игра на годината. Бидејчи толкаво чудо, толку многу работи во игра не сум видел до сега. :)

Ова е последниот официјален трејлер за играва

Прикажан е светот, да се види се што има.

Бреј бајаги ефтино доаѓа вака, штета што не знаев порано. :)

За колку време обично стигаат?

Бреј бајаги ефтино доаѓа вака, штета што не знаев порано. :)

За колку време обично стигаат?

7-12 дена. Али еднаш или два пати ми стигна за 21 ден :)

Како што гледам има по торентиве steam dvd, retail dvd. Гледам дека големината е 5гига што е навистина импресионирачки во однос на големината на самиот свет и сите останати работи во него. Се сеќавам Obvilion исто така беше околу 4.5 гига. Алал да им е на Bethesda.

--- надополнето: Nov 10, 2011 1:22 PM ---
Играва ќе има најголем просек изгледа оваа година, гледам пукаат 10-ки скоро насекаде.
--- надополнето: Nov 10, 2011 1:30 PM ---
Требаше Грег Милер да го рпави ревјуто ќе имаше 10-ка хахахах

--- надополнето: Nov 10, 2011 1:22 PM ---
Играва ќе има најголем просек изгледа оваа година, гледам пукаат 10-ки скоро насекаде.
--- надополнето: Nov 10, 2011 1:30 PM ---
Требаше Грег Милер да го рпави ревјуто ќе имаше 10-ка хахахах

Брат ми не ќе можам да го мрднам од ПС3то..

Брат ми не ќе можам да го мрднам од ПС3то..

Да беше некоја кратка игра ќе речев ОК, ама оваа што може да кисне и 200 часа, незнам што да кажам :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom