Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
И нешто од тоа прочитав, ама прептоставувам дека ќе разберам подоцна.
Мање више нешто звучи како од шпанска сериија со извртена приказна дека типот бил сопствена мајка или нешто него пик Џорд Р стандс фор систерфакР Мартин.
Автоматски споено мислење:

Главните shardbearers се со иницијали ГРРМ :D
Hold up. George RR Martin?
.
.
.
.
..

Half life 4,5 confirmed!

JFC the illusory walls are back ?!!!!! :eek::eek:
ffs I didn't know that :facepalm:
s7en.gif

1647672216954.png
Се прашував кога ќе ги сретнам. Giant enemy lobster..

Како до дополнителна мотивација за втор плејтру? Со втор платинум, на ПС4 верзијата :icon_mrgr:

Screenshot_20220318-223756.jpg

Земи си контрилер не се мачи. :ROFLMAO:

Имам еден контролер и баш сега пробав да играм со него ... Катастрофа невидена можеби бидејќи не сум навикнат ама 10 минути пробав да се навикнам и многу тешко ми беше.

Не можев да убијам обични фодер енемис а не пак да се борам со некој бос и се вртев како некој морон околу нив и неможев да најдам како да направам lock on LOL .... 10 минути штракаф по копчињата и не можев да најдам каде е lock on и симнување од коњ a можело да се клика на thumbstick :facepalm::pos:

Можеби не е за мене контролер pcmasterrace for life.

Имам еден контролер и баш сега пробав да играм со него ... Катастрофа невидена можеби бидејќи не сум навикнат ама 10 минути пробав да се навикнам и многу тешко ми беше.

Не можев да убијам обични фодер енемис а не пак да се борам со некој бос и се вртев како некој морон околу нив и неможев да најдам како да направам lock on LOL .... 10 минути штракаф по копчињата и не можев да најдам каде е lock on и симнување од коњ a можело да се клика на thumbstick :facepalm::pos:

Можеби не е за мене контролер pcmasterrace for life.
Ја сум ПЦМАСТЕРРЕЈС али на контролер играм се освен стратегии и Дота.
Играва е правена за контролер инаку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom