dantemkd
demon hunter
Од телефон со ќебапиве толку се снаоѓам.Членот кој си го тагнал не сум јас.
It's only ONE a real madman!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од телефон со ќебапиве толку се снаоѓам.Членот кој си го тагнал не сум јас.
It's only ONE a real madman!![]()
Од кромидот ти еОд телефон со ќебапиве толку се снаоѓам.![]()
Појма немав што ти значеше постов ко го видов, али само што го убив босов
Elden Ring e najlesna fromsoft igra.
Џабе си плачат Елдер ринг била тешка.
Гид гуд!
Мене па Демонс Спулс ми беше далеку најлесна до сега, ама играв со магии. Претпоставувам и тука е исто, доста се ОП. И ДС3 ми беше полесна од Елден дури и на нг+2. Ама тука 80% од играта поминав со обичен твинблејд, а до крај не искористив ниту една магија. Не вложив ни еден поен во мајнд, интелиџенс, фејт, аркејн.Elden Ring e najlesna fromsoft igra.
Уште не користиш parryПрв бос кој досега ме импресионираше со мувсетот и општо со самата појава - Crucible Knight.
Знам, field boss и не би требало да обрнуваме внимание но ова е класика ДС бос според мој вкус
Фак чамци, коњаници, животинско царство...
Го видов пред некој ден на тоа платвормите но ми се виде премногу tough и го одминав, па вечерва успеав да одделам едно саат време за малку експлоринг и некој бос фајт, па ми текна на овој.
Ме уби неколкупати но ќе го оставам за утре ваљда.
Само сакав да споделам чувства и импресии.
Босов не е тежок но има tricky анимации кои се со delay (пример башот со штитот), а јас ролам предвреме и ме фати неколкупати на тие фори.
Ok son, live one more day![]()
Рок ен РОЛ бејбиУште не користиш parryа те рачунав за соулс ветеран.
![]()
Користам тастатура и маус.
Земи си контрилер не се мачи.Играм со moonveil katana и се уште не знам како се прави специјалниот напад со арк....Користам тастатура и маус.
То ти е исто како да му речиш на некој кој обожава standing F*** - абе земи легни си не се мачиЗеми си контрилер не се мачи.![]()
Мене па Демонс Спулс ми беше далеку најлесна до сега, ама играв со магии. Претпоставувам и тука е исто, доста се ОП. И ДС3 ми беше полесна од Елден дури и на нг+2. Ама тука 80% од играта поминав со обичен твинблејд, а до крај не искористив ниту една магија. Не вложив ни еден поен во мајнд, интелиџенс, фејт, аркејн.
Уствари секоја од игриве е онолку тешка колку што ќе си ја направиш. Ако се заинатиш, може секој противник да го тепаш со по еден или два удари![]()
Од аспект на пристапност и помошта која ти ја нуди, Елден Еинг дефинитивно е најлесна и ако некој има желба да почне, би му препорачал да почне со оваа. Ниту еднаш не требаше да трчам 10 минути само за да се вратам кај босот кој ме убил, а тоа верувам дека е голема пречка за многу луѓе.
А да. Сепак, многу е подобрено тоа. А има и шорткат кој доста го крати патот, плус секој пат одма го враќав лифтот надоле за да не мора да го чекам пак откако ќе умрамI kako nema trcanje, ami Rennala?![]()