Лопов
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.554
- Поени од реакции
- 4.391
Најдов само едно golden tears. За рестово не знам...Baraj na mapata golden tears i flasks. Golden tears ti se za estus charges. Flasks ti se za pojak efekt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдов само едно golden tears. За рестово не знам...Baraj na mapata golden tears i flasks. Golden tears ti se za estus charges. Flasks ti se za pojak efekt.
Да и јас тоа го потенцирав.Fala, ama na vtoriot bonfire toj so maskata ti kazuva guidance se toa svetleckite linii, a gi imas i na mapata![]()
Инаку таа саксијата мислам дека е пријателско ЕН ПИ СИ и не треба да го биеш туку да му помогнеш.Прегледај го приврзокот 323385
Изгледа ќе треба малце грајндање. Некој шеf Margit the Fell(не на слика) . Тоа и некој кретен со брод, кој успевам да го натепам до пола. Едвај праам штета на некои чуда...Утепав некој џин на карпа, тоа беше фини. До ова саксијава имаше...чудо што исто така беше тенкер у пм.
Како...надградам опрема? И каде надградба на шишето
@_BerzerkeR_ да те израдувам, околу 15 обиди ми требаа за босот![]()
Actually you do. Ама не да го тепаш туку да го откорнеш од земја.Инаку таа саксијата мислам дека е пријателско ЕН ПИ СИ и не треба да го биеш туку да му помогнеш.
Си утнал нешто.Actually you do. Ама не да го тепаш туку да го откорнеш од земја.
Мислам живо е. Ми даде некое...месо...Си утнал нешто.
Јеби га има втор плејтру.![]()
Finger Maidens. Duh...
Why? And how?![]()
Kамехаме ха...