Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Fala, ama na vtoriot bonfire toj so maskata ti kazuva guidance se toa svetleckite linii, a gi imas i na mapata :D
Да и јас тоа го потенцирав.
Али сите тука дојдовме до констатација дека треба екслоринг да правиш и не треба стриктно да ги следиш дирекциите, пошо и онака коњаникот ме солупи од ќотек па реков да сменам правец малку.
Се беше супер, ја исчистив пештерата со глувците од лево па продолжив десно од мапата. Наидов на тоа рушевините сред вода и слегов по скалите надолу, и имаше ковчег...
Што требаше да направам? Да не го отворам ли? :icon_mrgr:
Го отворив и ме телепортираше на место во кое не сакам да бидам а не ми дава да се вратам назад. Морам да гледам на интернет сеа.
Карен е стварно лута моментално :angel:

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 323385
Изгледа ќе треба малце грајндање. Некој шеf Margit the Fell(не на слика) . Тоа и некој кретен со брод, кој успевам да го натепам до пола. Едвај праам штета на некои чуда...Утепав некој џин на карпа, тоа беше фини. До ова саксијава имаше...чудо што исто така беше тенкер у пм.
Како...надградам опрема? И каде надградба на шишето
Инаку таа саксијата мислам дека е пријателско ЕН ПИ СИ и не треба да го биеш туку да му помогнеш.

Падна и Стормвејл, заедно со босот. Истрчав на брзина низ областа после тоа и еден дел ич не ми се свиѓа, се надевам ќе може да се избегне.

@_BerzerkeR_ да те израдувам, околу 15 обиди ми требаа за босот :icon_mrgr:

А скроз го заборавив тој на коњот на почетокот. Сега му се вратив и го тепав. Ама затоа во тестот ептен ме измачи.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
@_BerzerkeR_ да те израдувам, околу 15 обиди ми требаа за босот :icon_mrgr:
J7lf.gif

Инаку таа саксијата мислам дека е пријателско ЕН ПИ СИ и не треба да го биеш туку да му помогнеш.
Actually you do. Ама не да го тепаш туку да го откорнеш од земја.

Epten me izmori otvoreniov svet.
Moram da pauziram nekoj den.
Overwhelming mi e.
45h a sho se vika 2 glavni bossovi pobediv.
Go imaat napraveno ona od Sekiro i DS2, nekoi bosovi se copy pasted nekolku pati vo pesterite, ama za razlika od Sekiro(samuraite, ogres, headless, onoj so liljakovite kosturski glavi) se prelesni bossovi, sho mizhenkata se tepaat.
Prvo se osekas super koga ke otepas 5 vakvi, i potoa koga ke go sfatis ona, se izdishuvas.
Sfakam zosto e napraveno toa, casuals sho prethodno ima odbivnost kon FromSoft konceptot na tiral and error, vidoa open world, se ohrabrija od tepanje na kamenata machka, i koga stasaa kaj Margit se otkazaa "the game is not for me after 15 hours"

Последно уредено:
Ми се пребацивте сите од ДС темата тука, планирате во заборав да ја оставите ќе ви ебам...
Али ај простено ви е, хајпот е голем :cool:
Аааа... до душа и јас сум тука :sramezliv:

Finger Maidens. Duh...

Иначе.... најдов некој tellyport trap. Me прати во некое место што најдобро може да го опишам како пекол. Црвено небо, мочвара со крв. Кристални кретени и човекоидни стоногалки, плус печуркари. Бљат, и не можеше од пештерата да фест травелуваш...
Туку ај, некако најдов друг Site of grace(такозвани бонфаер) надвор, по пеколната мочвара и од таму си ојдов. Nope nope nope. Аеониа или нешто. Нешто добар плен..
Ова откако тргнав на југ од почетната област. Во некој подрум.
Неколку зафрканции подоцна и го истражувам полуостровот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom