Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џорџ вот хав ју биган.Прегледај го приврзокот 323275
а да . Зошто не збориме за ова? Спојлирате слободно, и така лорот нема да се опипа до крај година дена
И јас зборев за истата област кај што ме однесе, а и @wot. А вчера пак ми се случи, и ме однесе на друго место. Така да има повеќе такви изненадувањаЗначи братеееее јас стварно ви симињам капа ако стварно не гледате гајденс на нет за каде да се движите во првите 2-3 саати. А исто така ви симињам и доколку гледате, а притоа кул сте поради тоа и не ви пречи што не го истражувате светот сами.
Значи јас знам дека е опен факинг ворлд и дека можиш да заскиташ... али брате дај ми можност да се вратам ебате!
Од нигде-никаде отворив еден сандук кој ме улапа, ме однесе у3лпм во една колиба во рудник и не можев да се вратам назад. Значи сакав назад кај коњаникот, толку!
А знам дека не треба да бидам ондека, ептен е overpower областа.
Еве и јас ќе употребам спојлер. Oд кое - на кое место ме телепортираше.
Ќе го употребам спојлерот од Донев
Јас имам приметено само дур се движам/јавам низ светот и правам брзи движења со камерата. Во борба не сум приметил. Не им е идеално оптимизирана во секој случај, ваљда ќе успеат да средат.Ima na edno mesto teleskop koj moze da vi sozdade scope za toa kolku golema e mapata.
Isto da reportiram stutter i kaj mene koga javam i sum vo borba. Mozno e od sto plejkata mesecive izrabotija ko za cela godina.![]()
Вај вуд ју ду дет.Elden Ring (мало и во ринг)
![]()
Fala, ama na vtoriot bonfire toj so maskata ti kazuva guidance se toa svetleckite linii, a gi imas i na mapataЗначи братеееее јас стварно ви симињам капа ако стварно не гледате гајденс на нет за каде да се движите во првите 2-3 саати.
Baraj na mapata golden tears i flasks. Golden tears ti se za estus charges. Flasks ti se za pojak efekt.каде надградба на шишето