Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
1645991290804.png
а да . Зошто не збориме за ова? Спојлирате слободно, и така лорот нема да се опипа до крај година дена

После десет саати мислам дека сум при крај со истражување на првите две области. Поминав и два од главните босови (за главни ги сметам тие што ми даваат трофеј), и следно ќе одам во Стормвејл.

Мапата ќе ја ставам во спојлер, во случај некој да не сака ни тоа да гледа.
17f3d40b42575-screenshotUrl__01.jpg

Значи братеееее јас стварно ви симињам капа ако стварно не гледате гајденс на нет за каде да се движите во првите 2-3 саати. А исто така ви симињам и доколку гледате, а притоа кул сте поради тоа и не ви пречи што не го истражувате светот сами.

Значи јас знам дека е опен факинг ворлд и дека можиш да заскиташ... али брате дај ми можност да се вратам ебате!

Од нигде-никаде отворив еден сандук кој ме улапа, ме однесе у3лпм во една колиба во рудник и не можев да се вратам назад. Значи сакав назад кај коњаникот, толку!
А знам дека не треба да бидам ондека, ептен е overpower областа.

Еве и јас ќе употребам спојлер. Oд кое - на кое место ме телепортираше.
Ќе го употребам спојлерот од Донев :)

Inked17f3d40b42575-screenshotUrl__01_LI.jpg

Значи братеееее јас стварно ви симињам капа ако стварно не гледате гајденс на нет за каде да се движите во првите 2-3 саати. А исто така ви симињам и доколку гледате, а притоа кул сте поради тоа и не ви пречи што не го истражувате светот сами.

Значи јас знам дека е опен факинг ворлд и дека можиш да заскиташ... али брате дај ми можност да се вратам ебате!

Од нигде-никаде отворив еден сандук кој ме улапа, ме однесе у3лпм во една колиба во рудник и не можев да се вратам назад. Значи сакав назад кај коњаникот, толку!
А знам дека не треба да бидам ондека, ептен е overpower областа.

Еве и јас ќе употребам спојлер. Oд кое - на кое место ме телепортираше.
Ќе го употребам спојлерот од Донев :)

И јас зборев за истата област кај што ме однесе, а и @wot. А вчера пак ми се случи, и ме однесе на друго место. Така да има повеќе такви изненадувања :D

Иначе областа кај што почнуваш е истата од нетворк тестот и веќе ја знам целосно затоа што секое делче го поминав тогаш. Прво што направив во играта беше да го земам коњот и да одам да го тепам Маргит на левел 9. Ама само затоа што во тестот ме уби околу 30 пати пред да успеам и му ги знам веќе потезите и на спиење.

Мапата кога ќе ја сфатиш и не е дека не ти кажува што кај има. Не се осеќам како да лутам без да знам кај одам. Разгледај ја убаво и ќе видиш рушевини, ќе видиш дека повеќето пештери покажува кај се, и слично. Јас одам на едно крајче од областа и од таму едно по едно си обележувам со маркер каде треба да видам што има. по пат натаму може ќе видам и нешто друго што не сум го забележал на мапа. Ништо импресивно не е.

Иначе предлагам на југ да одите прво после почетната област затоа што и таа е "лесна", немав некои посебни проблеми. А има доста да се види и слушне, плус замок на крај.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Има тап телепорт на неколку места Вати кажа во видеата.

Ima na edno mesto teleskop koj moze da vi sozdade scope za toa kolku golema e mapata.

Isto da reportiram stutter i kaj mene koga javam i sum vo borba. Mozno e od sto plejkata mesecive izrabotija ko za cela godina. :D

Ima na edno mesto teleskop koj moze da vi sozdade scope za toa kolku golema e mapata.

Isto da reportiram stutter i kaj mene koga javam i sum vo borba. Mozno e od sto plejkata mesecive izrabotija ko za cela godina. :D
Јас имам приметено само дур се движам/јавам низ светот и правам брзи движења со камерата. Во борба не сум приметил. Не им е идеално оптимизирана во секој случај, ваљда ќе успеат да средат.

За друго те цитирам, види го името на темата :X3:

• Љубов
Reactions: wot
Значи братеееее јас стварно ви симињам капа ако стварно не гледате гајденс на нет за каде да се движите во првите 2-3 саати.
Fala, ama na vtoriot bonfire toj so maskata ti kazuva guidance se toa svetleckite linii, a gi imas i na mapata :D

1646073497615.png
Изгледа ќе треба малце грајндање. Некој шеf Margit the Fell(не на слика) . Тоа и некој кретен со брод, кој успевам да го натепам до пола. Едвај праам штета на некои чуда...Утепав некој џин на карпа, тоа беше фини. До ова саксијава имаше...чудо што исто така беше тенкер у пм.
Како...надградам опрема? И каде надградба на шишето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom