Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Someone is getting salty. :rolleyes: :gjavol:
matthew-baynton-horrible-history.gif

Единиот вистински наследник на Witcher 3 , животното дело на Хидетака мијазаки, и најлесната соулсборн. Истоа така ГррМ ама тоа не толку битно..
Ма не заебавај те молам, Вичер 3 има примитивна, досадна, неподносливо неигрива комбат механика, додека ЕР е технички, во тој поглед, совршенство, акумулација на цело искуство и жар на Мијазаки. Башка што не се иста, ниту блиска генерација на игри, и не ни треба да се споредуваат.

Исто така, ББ е животното дело на Мијазаки. Искрено, опен ворлдов не ми направи мерак колку што очекував.

Последно уредено:
не заебавај те молам, Вичер 3 има примитивна, досадна, неподносливо неигрива комбат механика, додека ЕР е технички, во тој поглед, совршенство, акумулација на цело искуство и жар на Мијазаки
Не зајбавај, Elden Ring комбат механиката има артритис. Dark Souls 3 имаше најполирана, ова е чекор наназад. Единствено позитивно што може да кажам е дека хитбоксовите не се толку утепани, но не помага фактот дека дека анимациите имаат задоцнение, и се нефлуидни ко чакал. Тоа и локонот 40% од времето е тапа. Не ми збори.
Автоматски споено мислење:

Искрено, опен ворлдов не ми направи мерак колку што очекував.
Малце шупли. Убав да, перфект не е...

Последно уредено:
Malenia... Stignav vtora faza i tretina od health. Mislam deka sum uste daleku, dali 50% progres dur ja tepam e ova.

Zaso se lechi? :(
Пробуваш сам, без самон? Ако да, напрај си самон :D

Ама само ако имаш самон апгрејднат на висок левел, иначе полошо е. Брзо ќе умира и ќе го користи за уште повеќе да се излечи.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Malenia... Stignav vtora faza i tretina od health. Mislam deka sum uste daleku, dali 50% progres dur ja tepam e ova.

Zaso se lechi? :(
Probaj so mimic tear, osven ako epten ne moras sam da ja pomines. Ima i 2 igranje za sam. Spored mene najnebalansiran boss uopste, inaku top si e, me potsetuva na Marija.

Momentalno sum na Elden Beast. Ja izbrzav na kraj, morav, 3 meseci ja igram. Zdravje, planiram i 2 walk through sekako, za trofej, i definitivno so bleed build, zasto nekoi raboti, ne znam zosto, mi se zeznaa vo igrava, i ne mozev site itemi za bleed build da gi zemam.

Pustam veke mimics iako retko, go preminav toj prag. Kaj Malenia pustiv ama se lecese od nego poveke, ne mi e upgradenat, +4 mislam samo.

Update. Padna Maliketh i... Gideon :(

Dosta interesni bossovi.

Screenshot_2022-06-11-10-29-29-040_com.scee.psxandroid.jpg

Последно уредено:
Pustam veke mimics iako retko, go preminav toj prag. Kaj Malenia pustiv ama se lecese od nego poveke, ne mi e upgradenat, +4 mislam samo.

Update. Padna Maliketh i... Gideon :(

Dosta interesni bossovi.

Прегледај го приврзокот 335049
Зашто се откажа бе... :(
Да користев мимик 5 пати побрзо ќе ја тепав али уживав во агонијата. :D

Gideon e negativecot u cela igra ustvari.
Тоа ми стана очигледно по ова селото и нефели.
Мое видување е дека сите овие tarnished некако се кретени..
Hoarah loux - крвожеден(уште од војната на џиновите)
Gideon-манипулатор и касап
Fia- зајбавање со руната на смрт, некорманција и некрофилија итн..
Goldmask-ретардиран
Dung Eater- ги прави останатите да изгледаат како мали деца..

Мислам..рани дека не е. Она сакала да се ослободи од тн. козмична судбина или што и да е, и да , делумно е злобно, но се некако убила себеси во процесот. Godwyn...некако после смртта сторил чума на скелети. Не е баш малициозна во потрагата пошто сака да се ослободи од надворешна контрола.
Од другата страна ги имаме трите прсти(хаосот) кои сакаат да спалат се.
Клетвата што овие омениве ја имат, постара е од сите овие глупости и кој ја предизвикал, пак на ниво полошо од рани е...

Marika ....шта мислеше кад се онадеше?
Шта Мислеше, Шта Мислеше кад се онадеше!?

Приметув уште со неговата посвоена ќерка како се понашаше дебил.
Плус ни го насска оној телохранителот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom