Someone is getting salty.![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Someone is getting salty.![]()
![]()
Ма не заебавај те молам, Вичер 3 има примитивна, досадна, неподносливо неигрива комбат механика, додека ЕР е технички, во тој поглед, совршенство, акумулација на цело искуство и жар на Мијазаки. Башка што не се иста, ниту блиска генерација на игри, и не ни треба да се споредуваат.Единиот вистински наследник на Witcher 3 , животното дело на Хидетака мијазаки, и најлесната соулсборн. Истоа така ГррМ ама тоа не толку битно..
Не зајбавај, Elden Ring комбат механиката има артритис. Dark Souls 3 имаше најполирана, ова е чекор наназад. Единствено позитивно што може да кажам е дека хитбоксовите не се толку утепани, но не помага фактот дека дека анимациите имаат задоцнение, и се нефлуидни ко чакал. Тоа и локонот 40% од времето е тапа. Не ми збори.не заебавај те молам, Вичер 3 има примитивна, досадна, неподносливо неигрива комбат механика, додека ЕР е технички, во тој поглед, совршенство, акумулација на цело искуство и жар на Мијазаки
Малце шупли. Убав да, перфект не е...Искрено, опен ворлдов не ми направи мерак колку што очекував.
Пробуваш сам, без самон? Ако да, напрај си самонMalenia... Stignav vtora faza i tretina od health. Mislam deka sum uste daleku, dali 50% progres dur ja tepam e ova.
Zaso se lechi?![]()
Probaj so mimic tear, osven ako epten ne moras sam da ja pomines. Ima i 2 igranje za sam. Spored mene najnebalansiran boss uopste, inaku top si e, me potsetuva na Marija.Malenia... Stignav vtora faza i tretina od health. Mislam deka sum uste daleku, dali 50% progres dur ja tepam e ova.
Zaso se lechi?![]()
Зашто се откажа бе...Pustam veke mimics iako retko, go preminav toj prag. Kaj Malenia pustiv ama se lecese od nego poveke, ne mi e upgradenat, +4 mislam samo.
Автоматски споено мислење:
Update. Padna Maliketh i... Gideon
Dosta interesni bossovi.
Прегледај го приврзокот 335049
Ти си друже садомазо калибар.Да користев мимик 5 пати побрзо ќе ја тепав али уживав во агонијата.![]()
Тоа ми стана очигледно по ова селото и нефели.Gideon e negativecot u cela igra ustvari.