Играта завршена 110 левел.
Маленија ме направи незина кучка на крај мислам дека ми попушти затоа што користев два камшика и блодхаунд степ.
Инаку одамна немам играно оволку добра игра што ќе ме понесе сторијата е маестрална гејплејот перфекција не е ни чудно зашто плачат од ривалски компании за успехот на играва.
За негативните работи може да ги спомнам гилиптерите кои седат AFK за да фармаат рунови затоа што обично научиле штракнат дугме и се да е мртво пред нив и корисниците на Moonvale и Rivers of blood кои исто така наместо да научат како оди мехаиката на играта и да дигнат скил ќе ги користат наведениве катани и мислат дека се добри во играва.
Исто така баговите ми уништија две борби со босови Fire giant и Godskin duo не им одете со блид.
Најдобри борби во играва се Годфреј, Радагон, Малилет, Могх, Радан и број 1 Маленија.
Најоши Гидеон, Ред вулф радагон, Рајкард, Ренала, Џинот и Годскин дуо.
Пвп играта треба малку да се избалансира али задоволем сум има да не тупам повеќе за оваа зошто не сте заинтересирани за пвп.
Ја завршив на 250 часа и нешто ситно од кои на 100 часа се поминати во пвп.
За крај може слободно да ја ставам играва во ремек дело од 1 до 10 би и дал 9.5.
Се надевам дека че има уште контент и дека ќе не изненадат со ДЛЦ.
Ликов со блед блид го пензионирам почнувам или Magic only или only incantation деновиве.