Elden Ring

Член од
29 март 2013
Мислења
4.679
Поени од реакции
4.531
Без чиз, мимик или самонс. :rolleyes:
Аш ? :)
Автоматски споено мислење:

Ne mi e kutnat, ne sum igral od koga pisav... :(
Криво ми е што го тепав со спешл скил, али сабајлево во 2 баш немав живци да му учам движења...
Плус тенк играм (60+ стр), користам хамер и сум спор, се плашам дека ќе морам да прелоцирам поени за ваа цурава... Мелани, ор ватевер :rolleyes:

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.754
Поени од реакции
10.049
Аш ? :)

Криво ми е што го тепав со спешл скил, али сабајлево во 2 баш немав живци да му учам движења...
Плус тенк играм (60+ стр), користам хамер и сум спор, се плашам дека ќе морам да прелоцирам поени за ваа цурава... Мелани, ор ватевер :rolleyes:
Пошто го користам може. :D

Стави си повеќе ендуренс да можеш да бегаш.
bd8.jpg

Sure thing. Ама без бафирање, без хилинг, без магија и без медаљони.
Ако и го научам ватерфлоу и без оружије ќе ја бутнам. :pos:

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Со сите ресурси што ги нуди играта, нема лимит. Се додека не е некој чиз од типот на застани овде, скокни онде и босот сам ќе умре. Ама не сум видел да има такви.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.754
Поени од реакции
10.049
Со сите ресурси што ги нуди играта, нема лимит. Се додека не е некој чиз од типот на застани овде, скокни онде и босот сам ќе умре. Ама не сум видел да има такви.
Има Радан го чизаат така.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.754
Поени од реакции
10.049
Играта завршена 110 левел.
Маленија ме направи незина кучка на крај мислам дека ми попушти затоа што користев два камшика и блодхаунд степ. :D
Инаку одамна немам играно оволку добра игра што ќе ме понесе сторијата е маестрална гејплејот перфекција не е ни чудно зашто плачат од ривалски компании за успехот на играва. :pos:
За негативните работи може да ги спомнам гилиптерите кои седат AFK за да фармаат рунови затоа што обично научиле штракнат дугме и се да е мртво пред нив и корисниците на Moonvale и Rivers of blood кои исто така наместо да научат како оди мехаиката на играта и да дигнат скил ќе ги користат наведениве катани и мислат дека се добри во играва. :gjavol:
Исто така баговите ми уништија две борби со босови Fire giant и Godskin duo не им одете со блид.
Најдобри борби во играва се Годфреј, Радагон, Малилет, Могх, Радан и број 1 Маленија.
Најоши Гидеон, Ред вулф радагон, Рајкард, Ренала, Џинот и Годскин дуо.
Пвп играта треба малку да се избалансира али задоволем сум има да не тупам повеќе за оваа зошто не сте заинтересирани за пвп. :(
Ја завршив на 250 часа и нешто ситно од кои на 100 часа се поминати во пвп.
За крај може слободно да ја ставам играва во ремек дело од 1 до 10 би и дал 9.5.
Се надевам дека че има уште контент и дека ќе не изненадат со ДЛЦ.
Ликов со блед блид го пензионирам почнувам или Magic only или only incantation деновиве.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Screenshot_2022-06-06-10-24-47-530_com.scee.psxandroid.jpg

Ja zborev Loretta nazad ama toa bilo samo inkantacija(?) Vistinskata ili vistinskiot knight padna denes easy i ni otvori porti do...

...Malenia

Ne znam sto ke potrae podolgo, ona ili Maliketh. :place:

Fury napadot mi e probien, begas od prviot a posle rolas u nea kontra 2x. Ama damage sto pravam e smesen a ona so mi go prai e smesno ama u druga smisla. :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.754
Поени од реакции
10.049
Малик
Прегледај го приврзокот 334590

Ja zborev Loretta nazad ama toa bilo samo inkantacija(?) Vistinskata ili vistinskiot knight padna denes easy i ni otvori porti do...

...Malenia

Ne znam sto ke potrae podolgo, ona ili Maliketh. :place:

Fury napadot mi e probien, begas od prviot a posle rolas u nea kontra 2x. Ama damage sto pravam e smesen a ona so mi go prai e smesno ama u druga smisla. :D
Маликет го тепав од прв обид за Маленија не сум сигурен колку беа али се намачив.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.754
Поени од реакции
10.049

Оваа е интересен предизвик.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.679
Поени од реакции
4.531
Поглуп бос од Елден Бист - ЗДРАВЈЕ!
Убедливо најглуп во цела соулс галаксија!

Член од
29 март 2013
Мислења
4.679
Поени од реакции
4.531
Маленија те гледа и трља руке. :ROFLMAO:
Не брат, не дека е ОР.
Како прво дизајнот му е прост, глуп, без никаква креативност.
Изгледа како некој...
кур издркан 6 пати
А гледав и критики онлајн... копиран бил од некој бос во Бладборн, така да тури му го тоа како хејт-сос.

Само што го убив Радагон и си реков - „бреј ама мадлест бос, перфекција дизајн, комба и тако даље... и ООП, ете го ова
куриштево
.

Ништо, не се ни пробав по вторпат синоќа. Само што се појави се размавта наоколу и ме уби без никаква компетитивност.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.754
Поени од реакции
10.049
Не брат, не дека е ОР.
Како прво дизајнот му е прост, глуп, без никаква креативност.
Изгледа како некој...
кур издркан 6 пати
А гледав и критики онлајн... копиран бил од некој бос во Бладборн, така да тури му го тоа како хејт-сос.

Само што го убив Радагон и си реков - „бреј ама мадлест бос, перфекција дизајн, комба и тако даље... и ООП, ете го ова
куриштево
.

Ништо, не се ни пробав по вторпат синоќа. Само што се појави се размавта наоколу и ме уби без никаква компетитивност.
Someone is getting salty. :rolleyes: :gjavol:

Kajgana Shop

На врв Bottom