Играта завршена 110 левел.
Маленија ме направи незина кучка на крај мислам дека ми попушти затоа што користев два камшика и блодхаунд степ.
Инаку одамна немам играно оволку добра игра што ќе ме понесе сторијата е маестрална гејплејот перфекција не е ни чудно зашто плачат од ривалски компании за успехот на играва.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
За негативните работи може да ги спомнам гилиптерите кои седат AFK за да фармаат рунови затоа што обично научиле штракнат дугме и се да е мртво пред нив и корисниците на Moonvale и Rivers of blood кои исто така наместо да научат како оди мехаиката на играта и да дигнат скил ќе ги користат наведениве катани и мислат дека се добри во играва.
![Ѓаволче :gjavol: :gjavol:](/styles/default/xenforo/emot/devil3.gif)
Исто така баговите ми уништија две борби со босови Fire giant и Godskin duo не им одете со блид.
Најдобри борби во играва се Годфреј, Радагон, Малилет, Могх, Радан и број 1 Маленија.
Најоши Гидеон, Ред вулф радагон, Рајкард, Ренала, Џинот и Годскин дуо.
Пвп играта треба малку да се избалансира али задоволем сум има да не тупам повеќе за оваа зошто не сте заинтересирани за пвп.
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Ја завршив на 250 часа и нешто ситно од кои на 100 часа се поминати во пвп.
За крај може слободно да ја ставам играва во ремек дело од 1 до 10 би и дал 9.5.
Се надевам дека че има уште контент и дека ќе не изненадат со ДЛЦ.
Ликов со блед блид го пензионирам почнувам или Magic only или only incantation деновиве.