dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.747
- Поени од реакции
- 10.025
But if you do go glintstone.Прегледај го приврзокот 328222
Dont do rocks kids...
But if you do go glintstone.Прегледај го приврзокот 328222
Dont do rocks kids...
Јас го биев уште првиот пат.Иначе пробувам да отидам кај тој првиот бос да му ебам матер...
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 328227
Toa рикањето ме фати оф гард..Јас го биев уште првиот пат.
И мене рестартирав неколку пати.Toa рикањето ме фати оф гард..
Ja видов финтата со малениа. не знам дали некој постираше овде/
Zosto?
И мене ептен ми е добра борбата, ама премногу ме измачи. Вториов пат уствари по моја кривица. Дека првиот успеав некако со помош на друг играч, и сега си реков мора да најдам некој јак, иначе ништо не правам. Околу 20 различни играчи повикав. Со некои добро одеше, ама ќе почне да го прави слешот гаден и ќе умре еден. После си реков да пробам сам, со мимикот. Успеав по три обиди.Zosto?
Najdobar boss e, edvaj cekam vo ng+ da se vidime. Si chuvam poseben save za da stavam summon znak pred nejzina vrata.
Imam stockholm sindrom, dali se primetuva
Greskata kaj mnogu, i tie sho gi povikuvas, e sho ne i gi uchat potezite oti ne igraat sami i ne znaat kako da se spravat so nea i umiraat odma.После си реков да пробам сам, со мимикот. Успеав по три обиди.
Радан беше прв нерфнат штета што не бев во можност да го бутнам пред тоа.Greskata kaj mnogu, i tie sho gi povikuvas, e sho ne i gi uchat potezite oti ne igraat sami i ne znaat kako da se spravat so nea i umiraat odma.
Od tolku pati sh o me povikale kako summon, ke i trgnat agresivno i koga ke im se fokusira niv gotovi se, umrel hostot za 15 sekundi.
Mnogu po nefer se Mohg, Maliketh i posledniot boss, mehanicki.
Ne mi se dopaga nerfovanjeto sto go pravat osobeno za Radan, jas go pominav pred nerf, ne bese nekoj ultra tezok boss.Радан беше прв нерфнат штета што не бев во можност да го бутнам пред тоа.
Инаку спот он си за кооп суминирањето многу е позабавна кога сам со свој скил ќе го бутнеш босот ско кој си се мачел неколку часа.
Немаш еден, имаш 4-5Radan e edini boss kaj sho nema spirit summon.