Elden Ring

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Иначе пробувам да отидам кај тој првиот бос да му ебам матер...
Автоматски споено мислење:

1649509396580.png

Attachments

Последно уредено:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
У меѓувреме, уште еден ердтри аватар и дуплите мачки ги кутнав..
Автоматски споено мислење:

Исто така сега имам по асален панцир...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
180125fa54375-screenshotUrl.jpg

Се надевам никогаш нема пак да се видиме.

• Љубов
Reactions: wot

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.759

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Zosto?
Najdobar boss e, edvaj cekam vo ng+ da se vidime. Si chuvam poseben save za da stavam summon znak pred nejzina vrata.
Imam stockholm sindrom, dali se primetuva :D
И мене ептен ми е добра борбата, ама премногу ме измачи. Вториов пат уствари по моја кривица. Дека првиот успеав некако со помош на друг играч, и сега си реков мора да најдам некој јак, иначе ништо не правам. Околу 20 различни играчи повикав. Со некои добро одеше, ама ќе почне да го прави слешот гаден и ќе умре еден. После си реков да пробам сам, со мимикот. Успеав по три обиди.

Screenshot_20220410-145641.jpg

Тоа е тоа. Кога ми текна дека можам да играм за платинум и на ПС4 верзијата, мораше да се одложи планот за 100% плејтру. Целта беше само платинум, а и полошо е оптимизирана оваа верзија, па гледав што побрзо да ја завршам. Си зададов предизвик да земам платинум за помалце од 30 саати. Бев на добар пат, ама Малениа ме заеба, а после и крајниот бос ме измачи повеќе него што очекував. На крај завршив со 30:43.

Ваљда ќе си земам заслужен одмор до лето, па може да се проба некој самурај билд.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.759
После си реков да пробам сам, со мимикот. Успеав по три обиди.
Greskata kaj mnogu, i tie sho gi povikuvas, e sho ne i gi uchat potezite oti ne igraat sami i ne znaat kako da se spravat so nea i umiraat odma.
Od tolku pati sh o me povikale kako summon, ke i trgnat agresivno i koga ke im se fokusira niv gotovi se, umrel hostot za 15 sekundi.
Mnogu po nefer se Mohg, Maliketh i posledniot boss, mehanicki.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.747
Поени од реакции
10.025
Greskata kaj mnogu, i tie sho gi povikuvas, e sho ne i gi uchat potezite oti ne igraat sami i ne znaat kako da se spravat so nea i umiraat odma.
Od tolku pati sh o me povikale kako summon, ke i trgnat agresivno i koga ke im se fokusira niv gotovi se, umrel hostot za 15 sekundi.
Mnogu po nefer se Mohg, Maliketh i posledniot boss, mehanicki.
Радан беше прв нерфнат штета што не бев во можност да го бутнам пред тоа.
Инаку спот он си за кооп суминирањето многу е позабавна кога сам со свој скил ќе го бутнеш босот ско кој си се мачел неколку часа.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.759
Радан беше прв нерфнат штета што не бев во можност да го бутнам пред тоа.
Инаку спот он си за кооп суминирањето многу е позабавна кога сам со свој скил ќе го бутнеш босот ско кој си се мачел неколку часа.
Ne mi se dopaga nerfovanjeto sto go pravat osobeno za Radan, jas go pominav pred nerf, ne bese nekoj ultra tezok boss.
Mislam deka premnogu premnogu fromsoft i miyazaki se fokusira na casuals so 12m igraci moraat nekako da ja napravat igrata po casual zatoa sho Radahn e kluchen za odredena prikazna i soodvetno, unikaten kraj, pa vajda radi toa go nerfnaa, posto Radan e edini boss kaj sho nema spirit summon.

Iskreno se nadevam nema da gi chepkaat drugite bossovi.

Totalno pogresna odluka, namesto da rabotat na serverite na DS3 i DS oni so nepotrebni raboti se zamaraat.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Radan e edini boss kaj sho nema spirit summon.
Немаш еден, имаш 4-5 :D
Не знам колку го нерфнале, ама јас пред пачот кога го тепав ми требаа сигурно 40+ обиди. Дури и морав да фармам и да накачам левел затоа што мислев дека нема шанси да успеам. Сега со магии буквално не ме чепна, на скоро ист левел отидов кај него.
А и општо прелесно е со магии, јас не би играл прв пат со таков стил. Пола од босовите не ги ни видов асално. Без кометата.

Kajgana Shop

На врв Bottom