Има еден имтересен блод стејн блиску до сликава ако ја остражиш ќе видиш нешто интересно поврзано е со приказната.Прегледај го приврзокот 328160
Пошто заглавив со раде, има да грајндам малце. Тоа и истражување...
типот со капата е роџир. А другото не знам што е штосот што некој му извршил супрајз батсекс...Има еден имтересен блод стејн блиску до сликава ако ја остражиш ќе видиш нешто интересно поврзано е со приказната.
типот со капата е роџир. А другото не знам што е штосот што некој му извршил супрајз батсекс...
Маинд,Ендуренс и Хелт колку ти се со 70 интелеџенс треба да ја доминираш играта јас сум 95 левел и немам потреба за повеќе левелување.Веќе сум пред крајот на втор плејтру ама иако до сега ми беше ептен лесно со магии, сега веќе се мачам многу повеќе него со претходниот билд со последниве босови. Се мислам за риспек, за да си завршам ко што знам.
Може не знам да играм ко што треба со магии, иако ги земав тие што ги препорачуваат. @Darling што користеше ти? Јас најмногу Rock Sling користам. Имам и Comet Azur ама тоа само на некои ептен статични ми успева да направам значителен демиџ. Веќе сум околу левел 120, со 70 интелиџенс.
Rock Sling e early to mid game, potoa ne mi se dopaga, poradi dolgiot cast time i opsto na site gravitacioni magii, Comet Azur e inaku neefikasno osven ako ne si za boss rush, i btw ne raboti za site bossoviВеќе сум пред крајот на втор плејтру ама иако до сега ми беше ептен лесно со магии, сега веќе се мачам многу повеќе него со претходниот билд со последниве босови. Се мислам за риспек, за да си завршам ко што знам.
Може не знам да играм ко што треба со магии, иако ги земав тие што ги препорачуваат. @Darling што користеше ти? Јас најмногу Rock Sling користам. Имам и Comet Azur ама тоа само на некои ептен статични ми успева да направам значителен демиџ. Веќе сум околу левел 120, со 70 интелиџенс.
Како бе друже прикрај со играта на втор плејтру?!Веќе сум пред крајот на втор плејтру ама иако до сега ми беше ептен лесно со магии, сега веќе се мачам многу повеќе него со претходниот билд со последниве босови. Се мислам за риспек, за да си завршам ко што знам.
kako ne dzver, cela igra ja glitchna.
Треба скил и да се најда гличовите.kako ne dzver, cela igra ja glitchna.
ova e isto ko usain bolt so doping da trcha.