Elden Ring

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
1649439555294.png
Пошто заглавив со раде, има да грајндам малце. Тоа и истражување...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.749
Поени од реакции
10.025

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Има еден имтересен блод стејн блиску до сликава ако ја остражиш ќе видиш нешто интересно поврзано е со приказната. :D
типот со капата е роџир. А другото не знам што е штосот што некој му извршил супрајз батсекс...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.749
Поени од реакции
10.025
типот со капата е роџир. А другото не знам што е штосот што некој му извршил супрајз батсекс...
Тоа на земјата што го гледаш покрај блод стејнгот е бог на смртат и Роџер е бележан и проколнат.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.749
Поени од реакции
10.025

Гледајте на свој ризик полно со спојлери. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Веќе сум пред крајот на втор плејтру ама иако до сега ми беше ептен лесно со магии, сега веќе се мачам многу повеќе него со претходниот билд со последниве босови. Се мислам за риспек, за да си завршам ко што знам.

Може не знам да играм ко што треба со магии, иако ги земав тие што ги препорачуваат. @Darling што користеше ти? Јас најмногу Rock Sling користам. Имам и Comet Azur ама тоа само на некои ептен статични ми успева да направам значителен демиџ. Веќе сум околу левел 120, со 70 интелиџенс.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.749
Поени од реакции
10.025
Веќе сум пред крајот на втор плејтру ама иако до сега ми беше ептен лесно со магии, сега веќе се мачам многу повеќе него со претходниот билд со последниве босови. Се мислам за риспек, за да си завршам ко што знам.

Може не знам да играм ко што треба со магии, иако ги земав тие што ги препорачуваат. @Darling што користеше ти? Јас најмногу Rock Sling користам. Имам и Comet Azur ама тоа само на некои ептен статични ми успева да направам значителен демиџ. Веќе сум околу левел 120, со 70 интелиџенс.
Маинд,Ендуренс и Хелт колку ти се со 70 интелеџенс треба да ја доминираш играта јас сум 95 левел и немам потреба за повеќе левелување.
Автоматски споено мислење:

Исто кои талисмани користиш?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.760

Rock Sling e early to mid game, potoa ne mi se dopaga, poradi dolgiot cast time i opsto na site gravitacioni magii, Comet Azur e inaku neefikasno osven ako ne si za boss rush, i btw ne raboti za site bossovi :D
Sakash da imas brz casting time so dovolen damage i sho ne trosi tolku FP.
Ranni Dark Moon, Cometshard, night comet, carian phalanx, adula moonblade, Loretta Bow za dalecina mi e loadout mene.
Carian royal staff od Rennala e najdobar od site.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.677
Поени од реакции
4.530

Како бе друже прикрај со играта на втор плејтру?!
Па јас не сум ни до пола.

Хау? Вампири сте бре?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Поштувам спидранери, ама гличлес. Прв пат ме заитересираа за Лест оф ас. Ова со гличовите ми е безвезе, иако секој пат се чудам како го нашол тој што го нашол. Немам побарано дали има гличлес спидранери за Елден.

Kajgana Shop

На врв Bottom