Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Не верувам да пренесуваат Алфа пошто друга куќа ги има правата за Копа Дел Реј.. Исто како што Телма не пренесуваат финале во купот бидејќи за тоа правата ги има МТВ, така е и со Копа Дел Реј, само што во Македонија никоја друга телевизија ги нема откупено правата за тоа натпреварување, т.е ги има, СпортКлуб кој ги има правата за Македонија, Србија и кои беа не знам други земји.. Али може у краен момент нешто да направат па да ја пренесуваат, мада не ми се верува.. Нејсе, ќе ја има гледам и на германската ЗДФ, а не знам кабелски оператор кој ја нема таа програма.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
На Спорт клуб сигурно ќе ја даваат. На Алфа не ми се верува.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
На Алфа дефинитивно нема да ја даваат. На спортКлуб ќе иде сигурно.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
На спортклуб ќе ја даваат,ќе куртулиме барем од рекламиве,цитрони веќе ми се направија...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Барса тепа 2-0. Кратко и јасно.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
[video=dailymotion;xi9fh8]http://www.dailymotion.com/video/xi9fh8_real-madrid-v-barcelona_sport#from=embed[/video]

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Гледана ти е ? Дај линк да ја симнам?

abe morase da go dosudi ova zalizaniot za da se poraduvaat ovie umrenite na skapan bod
Ок. Од вакви ко тебе неможиме да напредуваме

--- надополнето ---

Гледана ти е ? Дај линк да ја симнам?

abe morase da go dosudi ova zalizaniot za da se poraduvaat ovie umrenite na skapan bod
Ок. Од вакви ко тебе неможиме да напредуваме

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Да го мокрам најдобриот светски тренер кој незнае да постави против игра секогаш кога ке се соочи со силна екипа. Кукавица ака пичица, па мора да ја расте тревата 3-4сантима повеке од вообичаено. Џабе се сите зборувања на оваа тема.

Иронично е што константно лае за некакви судиски фаворизирања, а самиот беше закопан од свој играч Марсело, кој му признал на Алвес дека немало старт за пенал.

Останува да уживам во преостанатите 3(три) класико победи на Барселона.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Да го мокрам најдобриот светски тренер кој незнае да постави против игра секогаш кога ке се соочи со силна екипа. Кукавица ака пичица, па мора да ја расте тревата 3-4сантима повеке од вообичаено. Џабе се сите зборувања на оваа тема.
Ајде ти и сите што зборувате за Мурињо дека е пичка затоа што поставил дефанзивна тактика, кажете друга тактика со која ќе и се спротивстави на Барселона ?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ајде ти и сите што зборувате за Мурињо дека е пичка затоа што поставил дефанзивна тактика, кажете друга тактика со која ќе и се спротивстави на Барселона ?
Па нели Барса не е најјака? Нели они не се од друга планета?? Нели не го играат најубавиот и најдобриот фудбал во моментов?
На таква екипа ќе и се спротистави како и на сите други оти нели Мурињо не игра дефанзивен фудбал? Нека нападне па шта буде нека буде:toe:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Мадриѓани ни сами не знаете што сакате.
Пс од колку се игра во среда ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom