Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.958
Најверојатно иако немаат ништо официјално кажано.Алфа ке го пренесува финалето ?
Најверојатно иако немаат ништо официјално кажано.Алфа ке го пренесува финалето ?
cist penal
Гледана ти е ? Дај линк да ја симнам?Барса тепа 2-0. Кратко и јасно.
Ок. Од вакви ко тебе неможиме да напредувамеabe morase da go dosudi ova zalizaniot za da se poraduvaat ovie umrenite na skapan bod
Гледана ти е ? Дај линк да ја симнам?Барса тепа 2-0. Кратко и јасно.
Ок. Од вакви ко тебе неможиме да напредувамеabe morase da go dosudi ova zalizaniot za da se poraduvaat ovie umrenite na skapan bod
Ајде ти и сите што зборувате за Мурињо дека е пичка затоа што поставил дефанзивна тактика, кажете друга тактика со која ќе и се спротивстави на Барселона ?Да го мокрам најдобриот светски тренер кој незнае да постави против игра секогаш кога ке се соочи со силна екипа. Кукавица ака пичица, па мора да ја расте тревата 3-4сантима повеке од вообичаено. Џабе се сите зборувања на оваа тема.
Па нели Барса не е најјака? Нели они не се од друга планета?? Нели не го играат најубавиот и најдобриот фудбал во моментов?Ајде ти и сите што зборувате за Мурињо дека е пичка затоа што поставил дефанзивна тактика, кажете друга тактика со која ќе и се спротивстави на Барселона ?