Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
zamka e ova od preveduvacot :)
ne veruvam uste od sega da go kaze sostavot, i ne veruvam da igra so taa 11ka sho igrase do sega.nesto mi kazuva deka ke stave drug igrac nesto kako iznenaduvanje

Е не бе, со резервната 11ка ќе игра... :pos:

Ај ако има струмичани заинтересирани за заедничко гледање нека ми пишат на профил, и на Реал и на Барса фанови :)

Очекувам Специјалниот да си игра курташак со гвардиола :)

Kako sto igrase kurtasak so navivacite na inter!
Ve zalam vas od inter i od chelsea stvarno ve ostavi za nikade mourinho.
I edno bi vi preporacal da dojdete i da mi go popusite kurot po eden deep throat site vie od inter i chelsea. u kurac da odite

Играчите и персоналот на Реал Мадрид стигна во Барселона. На аеродромот Ел Прат беа пречекани од 2.000 мадридисти но и со јајца по автобусот. :icon_mrgr

Мурињо: 'Барселона е среќна што ќе суди Итуралде'
Да бев на местото на Пеп ќе одговорев: 'Мурињо е несреќен што Олегарио Бенкеренча неможе да суди на Ел Класико'

Мурињо: 'Барселона е среќна што ќе суди Итуралде'
Да бев на местото на Пеп ќе одговорев: 'Мурињо е несреќен што Олегарио Бенкеренча неможе да суди на Ел Класико'

Жалам што Пеп не е толку паметен како тебе. :icon_mrgr

Не верувам дека би ризикувал со Бензема или Леон, Не би седел Рамос на клупа на сметка на Арбелоа, ни Пепе за Албиол. Така да не очекувајте изненадување.
Зашо би бил ризик играњето на Бензема?? Иначе у никој случај не смее со Албиол, видовме што ни се случи лани на Бернабе

Ај доста со глупости тресење, ко А1 и Шител станавте. Ми го потековте сите. Кажете нешто на темата, конструктивно, а не јавни провокации.
Он топик: Малце време остана, многу скоро че се дознаат ОФИЦИЈАЛНИТЕ состави, мада со овие двајца тренери ништо не е сигурно. Лично мислење, че повторам, Маскерано стартер и решена утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom