Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Не си допишал за таа наградата што ја доби, онаа Меси што ја нема :)

Cristiano Ronaldo: career in picture

ronaldo_euro2004_c_1124813i.jpg

Иванче не паѓај на ефтини провокации за типот кој до пред пола година за вас беше геј, плачко и транвестит. :)

Cristiano Ronaldo: career in picture

ronaldo_euro2004_c_1124813i.jpg
cristiano-ronaldo_1237584c.jpg

Иванче не паѓај на ефтини провокации за типот кој до пред пола година за вас беше геј, плачко и транвестит. :)
Незнам што за кого бил, али сега носи бело а знаеме дека дури и боговите и ангелите носат бело :)

Незнам што за кого бил, али сега носи бело а знаеме дека дури и боговите и ангелите носат бело :)

Знаме?

Батали тоа, му помагам на брат ми математика, има проблеми со обична дропка а и јас незнам да ја решам... па ти, некој друг може ќе може да ми помогне. Фала момци!

sfi9ux.jpg

Мислам дека ќе биде интересен натпреваров и се надевам ќе има многу голови и секако нека победи подобриот. Инаку прогноза, победа на Барселона:helou:

У кој филм си флезан?:haha:

да беше филм добро ке е .. Него серија е
:pusk::pusk:

Јас го сметав Роналдо педер,али сега го носи од Реал дресот..

Волк крзно менвит... :)

Еве јас јасно и гласно кажувам дека Тиери Анри е латентен педер за мене, после то шо се деси со Ирска (латентен пошо демек призна, бар изглуми поштеност) :)

Ривалдо такуѓере, играчот кој сум го сакал ногу, ко изглуми со турците ко да е од снајпер погоден стана обично педерче за мене, налет дресот шо го носел.

Играчите идет и си одет. Клубот се сакат.

ИВАААН, АМАН ПОМАГАЈ. Не морат за 10-ка да ми ја решиш, за шеска е доволно :)

Знаме?

Батали тоа, му помагам на брат ми математика, има проблеми со обична дропка а и јас незнам да ја решам... па ти, некој друг може ќе може да ми помогне. Фала момци!

sfi9ux.jpg
Ова во основно го зимавме, како не го знаеш :)
Лесно е, двеве бројки се ставаат на страна, се додава 31 + 9 по ПИ врз 18+3. Сакам пиво ако брат ти добие петка =)

Ова во основно го зимавме, како не го знаеш :)
Лесно е, двеве бројки се ставаат на страна, се додава 31 + 9 по ПИ врз 18+3. Сакам пиво ако брат ти добие петка =)

Седи, кец.

Ќе дајш рака да ти ја напишам оценката, или дигитално ја сакаш напишана на дрес, во жолта боја (чунким, жолтата боја ја милувате)?

Ај, на дрес.

Повели.

messi_casillas_barcelona_real_madri.jpg

Moже. Оди до советот кој ти е најблиску. Ако не се лажам, треба да одиш 13 километри јужно од Мадрид :smir:

Порака до МОДЕРАТОРИТЕ....
А да се отварараат вакви теми 1 час пред натпреваров зашто ова не личи на ништо кој шо сака збори,секакви слики ставаат
БОГ ДА ЧУВА

Порака до МОДЕРАТОРИТЕ....
А да се отварараат вакви теми 1 час пред натпреваров зашто ова не личи на ништо кој шо сака збори,секакви слики ставаат
БОГ ДА ЧУВА

Порака до Форца Милан:

Тоа е се што имаш да кажеш на темава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom