Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Е добро де, дискусија е. Секој си има свој начин на изразување, мене воопшто не ми пречи ваквиот стил на поединци. Многу е подобар од постови Барса ќе тепа/Реал ќе тепа.

Please go on, boys :pipi:

Порака до Форца Милан:

Тоа е се што имаш да кажеш на темава?
Сега за сега да...додека не се отвори асална дискусија..
Некоја друга порака маестро??

Е добро де, дискусија е. Секој си има свој начин на изразување, мене воопшто не ми пречи ваквиот стил на поединци. Многу е подобар од постови Барса ќе тепа/Реал ќе тепа.

Please go on, boys :pipi:
Пола и повеке постови се Барса ке тепа/Реал ке тепа

Сега за сега да...додека не се отвори асална дискусија..
Некоја друга порака маестро??

Да. Слободно дискутирај на темата за шпанско првенство ако си за строго опсежно аналитичка дискусија. Овде има навивачи на Реал и Барса кои имаат ними својствен начин на загревање на атмосферата и дружење, кое не секогаш мора да биде сувопарно и изнесено во стилот: „мислам дека ќе победи Кајзерслаутерн“.

Некоја друга забелешка пријателе?

Да. Слободно дискутирај на темата за шпанско првенство ако си за строго опсежно аналитичка дискусија. Овде има навивачи на Реал и Барса кои имаат ними својствен начин на загревање на атмосферата и дружење, кое не секогаш мора да биде сувопарно и изнесено во стилот: „мислам дека ќе победи Кајзерслаутерн“.

Некоја друга забелешка пријателе?
Коа ке имам ке пишам не се секирај!

Си седам ја сеа на компјутер и гледам ме заболе нешо, си мислев брат ми ме удрел од позади ама тој не беше.:)) По пет минути пак ме заболе нешо:toe: се чудам шо ме боли цело време. И кога ми текна, ми болел куро за кој ќе победи на натпреварот.:))

Си седам ја сеа на компјутер и гледам ме заболе нешо, си мислев брат ми ме удрел од позади ама тој не беше.:)) По пет минути пак ме заболе нешо:toe: се чудам шо ме боли цело време. И кога ми текна, ми болел куро за кој ќе победи на натпреварот.:))

pa ako ti bolel kurot koj ke pobedi nemase potreba da ni kazuvas ovde!

On Topic:

El Classico najgolemoto derbi na svetot...uff zesko ke bide.Vo Camp Nou 98000 lugje ke i davaat podrska na BARCA osven nekolku sto ke dojdat od Madrid :) ...

Edvaj cekam da vidam kakva koreografija se podgotvuva...:barca:

Честитам. Доби лек за куроболот.

Ова е сосема нормално, минатата утакмица фрчеа слики од шпански колежи =)

А нас не боли курот дали тебе те боли курот кој ќе победел.

Иначе очекувам уште една утакмица за паметење (во Ел Класико нема промашај :)), и нормално голови да фрчат (повеќе во мрежата на домаќинот).
Него со Меси што се дешава бе? Вчера читав дека го болела главата од тоа што доби копачка у фаца и затоа го извадил Гвардиола, денеска слушам на Алфа бил заменет поради болки во скочниот зглоб. Што е точно сега? :)

Toчно е дека Касиљас сепак ќе спие со немир, случајно да не оздрават Меси и Ибра до недела. Поточно е дека во каталонија никој не мисли на реал, туку сите се фокусирани на утрешната (т.е. веќе денешната) пресметка со Интер.

Ако го тепаме Интер, вие ќе ни дојдете ко јаготка на шлагот. Ако не, ќе има пресија и ќе тешко :)

Ако го тепате Интер, после во недела ни шлаг ни јаготка нема да видите :):)
А ако изгубите од Интер, е тогаш ќе видите...ама господ у кожни гаќи :)

Да бидиме реални, мачкина кашлица сте за нас во моментов :)

По тоа што ќе видиш во недела :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom