Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали утре ке има вежби по Управување со производ.
Ako slusas slusas smet. na trosoci t.e ako si 2ra vo petok se vezbite od 12h, a ako si 4 i slusas upravuvacko smet. togas vo vtornik imas vezbi, moze profesorot se zbunil koj den koja godina imaat vezbi, ali na oglasna tabla ubavo si pisuva...
koleske a konten plan kade da najdam?
Не сум колешка ама ќе ти кажам :icon_bigg Во книжарницата на факултетот за 360 денари.
Тестовите по макроекономија ги има решено некој? Сите се со еден точен одговор, така?
Gi imam jas,изгледа ги нема никој и јас прашав ама никој не се јави.а да не знаеш за микро и политика како се полага?
5.a)
Gi imam jas,,t.e uste istiot den koa gi zemavme gi prepisav,nekoj nosese vekje reseni isti testovi,najverojatno gi imal zemeno od nekoj sto imal predhodnite godini makro
: 1.a) 2.v) 3.b) 4.g) 5.a) 6.a) 7.v) 8.b),ova se odgovorite,neznam kolku se tocni,no se nadevam deka se,povelete i drugpat
))))))))
Haha,koleske prepisuvav jas samo,taka da sigurni ti se informaciite deka e g,za da znam da smenam???5.г hihihihihihihihih hahahahahahaahahahaha))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pamti pa vratiхахаха фала фала на одговорите
Haha,koleske prepisuvav jas samo,taka da sigurni ti se informaciite deka e g,za da znam da smenam???)))))))
--- надополнето ---
Pamti pa vrati))))))
A za drugite prasanja so vikas,isto mislenje imame^ ништо не е сигурно, како сакаш така пиши си. според мене тоа е точно (и гарант е така)
da?pa nekoi mi kazaa deka de e problem i da se potpisani od nekoj dr!
rrrrrrrrrrrr znaci novi a?za matematika zbirki i tablici praam muabet