Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj ako moze nekoj da mi kaze mislenje koj predmet e najdobro da se ostavi za na ispit od slednive
Osnovi na ekonomija
Osnovi na smetkovodstvo
Marematika I
Sociologija

a koj e najpametno da se polaga preku kolokviumi

Blagodaram

moze li nekoj od kolegite da mi pomogne...znaci,registriran sum na platformata Zephyr no ne znam kako da se registriram na predmetot e-biznis, moze li nekoj so prethodno iskustvo da mi pojasni podetalno,ke mu bidam mnogu blagodaren:smir:

Кажете ми менаџмент книгата 6-то издание е од 2010 или 2009 година, пошто пратив луѓе да ја купат од Студентски збор пошто немам време до факс да идам , и викаа дека 6-то издание е од 2010 год. Ај некој нека каже дали е со плави корици книгата од Шуки и дале е од 2009 и ли 2010 год. да не фрлам џабе пари за една па после да купувам и друга ...

Кажете ми менаџмент книгата 6-то издание е од 2010 или 2009 година, пошто пратив луѓе да ја купат од Студентски збор пошто немам време до факс да идам , и викаа дека 6-то издание е од 2010 год. Ај некој нека каже дали е со плави корици книгата од Шуки и дале е од 2009 и ли 2010 год. да не фрлам џабе пари за една па после да купувам и друга ...
6то издание е и од 2009 и 2010, нема нова издадено :) Плави корици се.

moze li nekoj od kolegite da mi pomogne...znaci,registriran sum na platformata Zephyr no ne znam kako da se registriram na predmetot e-biznis, moze li nekoj so prethodno iskustvo da mi pojasni podetalno,ke mu bidam mnogu blagodaren:smir:

treba da odis na Subscribe i levo vo listata ke odis kaj sto pisuva E Biznis. Ke ti izvadi lista so predmetive od nasiov fax. Ke si go najdes predmetot sto go baras 2010/2011 i Subscribe i gotovo :)

Ete na karatko, ako ne objasniv dovolno jasno, pisi ke ti objasnam vo detali :)

Aj ako moze nekoj da mi kaze mislenje koj predmet e najdobro da se ostavi za na ispit od slednive
Osnovi na ekonomija
Osnovi na smetkovodstvo
Marematika I
Sociologija

a koj e najpametno da se polaga preku kolokviumi

Blagodaram

Ekonomija obavezno na kolokvium matematika ako mozes preku kolokvium a smetkovodstvo se polaga na ispit i e lesen jas dobiv 8ca na ispit vo januari

Колеги макро кога ќе дава пак листови - тестови ? во петок рече ?

--- надополнето ---

Точни беа, фала :))
Rece deka ke dava cetvrtok ili petok,a ti zar se somnevase deka jas bi pogresil,hihihihih:):):):))))))))

--- надополнето ---

^ ништо не е сигурно, како сакаш така пиши си. според мене тоа е точно (и гарант е така:pos:)
Sepak ne bilo garant taka,a?Mnogu sakam ka sum u pravo,hihihihihihihihihih

treba da odis na Subscribe i levo vo listata ke odis kaj sto pisuva E Biznis. Ke ti izvadi lista so predmetive od nasiov fax. Ke si go najdes predmetot sto go baras 2010/2011 i Subscribe i gotovo :)

Ete na karatko, ako ne objasniv dovolno jasno, pisi ke ti objasnam vo detali :)

se snajdiv,fala mnogu :)

Dali gi ima nekoj odgovorite od kejsovite po menadzment ?Imam nekoj nejasnotii pa da vidam..Ili ako ne kaj mozam da gi najdam gotovi ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom