Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може да се носи збирка на колоквиум математика. Барем лани можеше. А зошто ? Ако прашуваш конкретно за студентите бидејќи може да им послужи да се потсетат на нешто, понекогаш се случува да падне иста задача на колоквиум и нормално за да напишеш некоја задача измеѓу страници што не знаеш да ја решиш... А зошто Драге дозволува, веројатно затоа што иначе никој нема да му ги купува збирките. :)

P.S Одговорите макро сигурно се точни ?

Збирка математика се носи на испит?? Зошто ни е?
А моите таблици се од ’99та. Не важат???
Hah,pa neznam zosto ne bi vazele,ili moze vo novite izdanija da ne se smeneti brojkite slucajno:):):):)))))

Може да се носи збирка на колоквиум математика. Барем лани можеше. А зошто ? Ако прашуваш конкретно за студентите бидејќи може да им послужи да се потсетат на нешто, понекогаш се случува да падне иста задача на колоквиум и нормално за да напишеш некоја задача измеѓу страници што не знаеш да ја решиш... А зошто Драге дозволува, веројатно затоа што иначе никој нема да му ги купува збирките. :)

P.S Одговорите макро сигурно се точни ?
Nemozam da garantiram,no nekolku dusi gi prepisaa istite,a i plus ne veruvam deka profesorot ke gi pregleduva:):):):)))))))

Професорот денес рече дека вежби по сметк. на трошоци ке немаме оваа недела, и нешо спомна дека дури наредниот вторник ке имаме вежби [само незнам дали се однесуваше ова на тоа дека 2 и 4 ке имаме заедно вежби во вторник]:salut:..

и за тие што не беа да им кажам - човекот си пушти список :wink:..

Имаат фрки со изборот на демонстратори, затоа неделава веројатно со вежбите има проблеми.

Збирка математика се носи на испит?? Зошто ни е?
А моите таблици се од ’99та. Не важат???
Спореди си ги си новите да не ти фали нешто во старите, иначе немаш гајле со постара :)

Уште 10 пати да полагам кај него, уште 10 пати ќе му ги купам збирките и таблиците :)

Иначе пошто се запишав сега во третиот уписен рок како вонреден студент, а сум и доста закаснет бруцош :))) и немав појма дека во петокот се зимале индексите. Нема везе, денес бев да подигнам тоа све што ми следува ни сама не знам што, и ми го дадоа само индексот и договорот... Водич низ студии и што и да е друго што треба да добијам ќе ги давале накнадно...таков одговор добив ??!!! Па кога накнадно бре луѓе има некој што оди на работа по цели денови и не може да кисне пред табла со информации :( Само форумов ми е спас како информ биро пошто и на официјалниот сајт не објавуваат све и на време.
Ете, си се пожалив :))

Иначе пошто се запишав сега во третиот уписен рок како вонреден студент, а сум и доста закаснет бруцош :))) и немав појма дека во петокот се зимале индексите. Нема везе, денес бев да подигнам тоа све што ми следува ни сама не знам што, и ми го дадоа само индексот и договорот... Водич низ студии и што и да е друго што треба да добијам ќе ги давале накнадно...таков одговор добив ??!!! Па кога накнадно бре луѓе има некој што оди на работа по цели денови и не може да кисне пред табла со информации :( Само форумов ми е спас како информ биро пошто и на официјалниот сајт не објавуваат све и на време.
:pos: :pos: :pos: Уште не разбираш, кога ќе завршиме со студирањето, се добиваат Водичите, како потсетник низ какви маки сме поминале :)

п.с. не го рчкај сајтот, бил и полош

Pa osven dogovorot,indeksot i studentskata legitimacija,neznam sto drugo bi ti dale,taka da nemaj gajle i raboti si i uci si na raat,a ako ima neso za sto bi mozele da pomogneme,slobodno obrati se:):):):))))

Pa osven dogovorot,indeksot i studentskata legitimacija,neznam sto drugo bi ti dale,taka da nemaj gajle i raboti si i uci si na raat,a ako ima neso za sto bi mozele da pomogneme,slobodno obrati se:):):):))))

А и изгледа сум единствена што го има земено Маркетинг истражување како изборен предмет :)))) :pos2:

А и изгледа сум единствена што го има земено Маркетинг истражување како изборен предмет :)))) :pos2:

Ете што ти прави неинформираност :) Јас би ти препорачала да си го смениш со некој полесен, затоа што Маркетинг истражување ќе моеш полесно да го научиш ако претходно имаш слушано Основи на маркетинг. Но бидејќи ти си прва год, зашто не си земеш трговско право на пример, поради уберлесноста на предметот да речеме? :) Прашај си во студентски мислам дека уште не треба да се плати ништо, доколку смениш изборен. Јас да си кажам, а ти слободно одлучи си како што си мислиш дека е најдобро :)

Иначе, ептен многу ме интересира која е таа Ивана, што и праќала поплаки на професорката по Маркетинг на мејл? :pos:

Ете што ти прави неинформираност :) Јас би ти препорачала да си го смениш со некој полесен, затоа што Маркетинг истражување ќе моеш полесно да го научиш ако претходно имаш слушано Основи на маркетинг. Но бидејќи ти си прва год, зашто не си земеш трговско право на пример, поради уберлесноста на предметот да речеме? :) Прашај си во студентски мислам дека уште не треба да се плати ништо, доколку смениш изборен. Јас да си кажам, а ти слободно одлучи си како што си мислиш дека е најдобро :)

Иначе, ептен многу ме интересира која е таа Ивана, што и праќала поплаки на професорката по Маркетинг на мејл? :pos:

Па ме фатија набрзински тогаш на студентски кога се упишував, само ми го даде списокот и ми рече мораш ОДМА да пишеш. Трговско право не можев да го земам затоа што носи 9 кредити, а само задолжителните ми се 3x9 = 27 кредити. Така да морав некој или од 8 или од 7 кр. Во моментот Маркетинг истражување ми се виде интересен затоа што со тоа и работам па некако ми е опипилива таа материја. Само што гледам тека тоа е иначе редовен предмет за трета или четврта година на маркетинг департманот, па се чудам дали со нив ќе треба да полагам и јас? Или да си чукнам кај Нада во кабинет? Знае некој нешто за неа? Кога и е приемно време? И ако има некој било каква информација во врска со предметов, полагање, колоквиум, книга... нека каже..
Фала :)

Колеги макро кога ќе дава пак листови - тестови ? во петок рече ?

--- надополнето ---

Gi imam jas,:),t.e uste istiot den koa gi zemavme gi prepisav,nekoj nosese vekje reseni isti testovi,najverojatno gi imal zemeno od nekoj sto imal predhodnite godini makro:): 1.a) 2.v) 3.b) 4.g) 5.a) 6.a) 7.v) 8.b),ova se odgovorite,neznam kolku se tocni,no se nadevam deka se,povelete i drugpat:):):):):)))))))))
Точни беа, фала :))

Dali gi ima nekoj odgovoreno kejsovite po menadzment? Imam nekoj nejasnotii pa ako moze nekoj da mi gi prati ke ostavam mail.. ili kaj mozam da gi najdam gotovi ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom