- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
дали сметководство кажа кога е прв колоквиум и до која стр треба ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разбрав дека политика ни е од 96 стр али нз до која( 1 колоквиум )
не не, колоквиумот ќе биде од 96 стр до нз која, што значи првите 96 стр не треба да ги учиш, само нз колку е точно ова, проф. кажа не го слушнав убаво, така ми кажаа колегитедо 96 е стигнат со предавање така?а незнаеш до која ке ни биде прв колоквиум?![]()
не не, колоквиумот ќе биде од 96 стр до нз која, што значи првите 96 стр не треба да ги учиш, само нз колку е точно ова, проф. кажа не го слушнав убаво, така ми кажаа колегите![]()
И денес како беше финансиско сметководство вежби? Има нешто што кажано околу присуство? АЈде некој нека биде љубезен![]()
за ова болдираново и ја прв пат слушам, и јас ретко идам, или па идам само на 1саатаха значи од 96 треба да се учи.и ја нешто слушнав дека од почеток до некоја страна не требало да се учи,бидејќи не идам на предавања кај него зошто ништо не се слуша и онака џабе ке седам.нешто викаа кажал и од која до која страна ке било за есеј од која за дополнување ама незнам.ке биде интересно со оглед на тоа што ништо не се знае за сигурно![]()
за ова болдираново и ја прв пат слушам, и јас ретко идам, или па идам само на 1саатај ако дознаеш за ова пиши :smir:
Sekako ke moze so kazna:smir:mora da se zbirkite i tablicite nepotpisani?prai problem ako se potpisani?