Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А некој да не знае статистика што е скратено за испит ако има нешто скратено ???

kolegi vistina li e deka prof po ekoloski gi dal istite prasanja lani na ispit :D ...

Статистика има скратено. Јас знам за 3та и 12 тема дека не требаат, а како што слушам имало и некој други работи, ако знае некој нека ги пише

vo princip se istite prasanja so pagjaat na kolkbium za raskazuvanje a za tret se drzavine germanija , holandija..,... i za makedonija taka so mislam deka pagjat isti od lani

Знае некој да ми каже дали има распоред за Основи на маркетинг за во вторник?

Лелеее, како што се жалат од испитов по ек. менаџмент, сум имал среќа што сум го поминал на колоквиум

Лелеее, како што се жалат од испитов по ек. менаџмент, сум имал среќа што сум го поминал на колоквиум

Да колега, така е :) , Тешкото беше тоа што беше на раскажување а тој бараше се до детал да му објасниш, на толкав материјал :nesvest:. Јас ко полагав ги учев само поглавните работи и ми имаше дадено многу малку бодови

Знам ми кажаа дека било баш до детал сакал професорот :(

бил некој до факултетот денес? математика резултати да нема?

Ако има некој кој го има ланскиот учебник статистика, а ги нема задачите кој се наогаат во новиот нека пише во пп ке му ги пратам.
Ви нудам бидејки едвај најдов фотокопирница во која се зафатија да ми ги фотокопираат, па да ви ги скратам маките ионака малку време е останато :toe: :pipi:

Ако може некој да каже во колку саат е испитот монетарна економија, фала.

Да не бил некој на консултации по статистика и знае што точно скратил проф. за на испит ??? пошто мене ми кажаа дека скратил повеке материјал од тој што ни беше за колоквиумите. :smir:

Да не бил некој на консултации по статистика и знае што точно скратил проф. за на испит ??? пошто мене ми кажаа дека скратил повеке материјал од тој што ни беше за колоквиумите. :smir:

Па и јас истото го слушнав ... Сите прашуваме али нема одговор најверојатно незнае никој ..... :toe:

Економика да не има нешто скратено за испит?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom