Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
запишејте се во Штип или во Струмица на економски , да видате ка се завршува......
запишејте се во Штип или во Струмица на економски , да видате ка се завршува......
Дааа ! Аксиоми на веројатноста: нормираност, стохастичност??? Не беше економика тоа ?like
Статистика кај Калина задачите и така и така, не беа многу тешки, а теоријата катастрофа...
Треба да напише во заграда колку точни одговори има, ова на ништо не личи вака... иначе генерално океј беше тестот...
Имаше у воведот на колоквиумот, над 1-то прашање дека ќе има 1 или 2 точни одговори.
И на скоро секое прашање на крај имаше СЕ или Е шо значи одма се знае дали тоа прашање има 1 или 2 точни одговори.
Кое од следново тврдење е точно или кои од следниве тврдења се точни
Нешо у тој смисол.
Не знам како не и е срам,колку безвеза работи имаше дадено,за ниедно прашање не сум 100% сигурна дека ми е точно.Па и како ме нервираше се стегаше нешто цело време,главна се праешеlele pa neli ona ni rece da si ucime verojatnost samo od sllajdovite.....a sea tioe normiranost i adaptivnost se u knigata na slave....... ne zaeba Kalina........Zenata nema principi kako ke i tekne