Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
се извинувам ај некој од постарите колеги нека ни каже нешто за испитот по еколошки менаџмент за 3 дел ..како можно есеј што може да ни падне..?дали ќе бидат исти со тие што ги имавме на колуквиум или не...........?

Kolegi ekonomija otcenki na 27 mi vo sreda vo 12 casot - anfiteatar 1 ke zemaat tie sto polozile preku kolokviumi , za tie na ispit na 29ti vo petok isto vo anf.1 vo 12 .
p.s koj ne videl rezultati matekatika neka kaze gi imam spisocite doma

Имам потпис земено од Таки Фити , а на мојата група беше професор Владимир , можно е да прават некој проблем сега кога ќе се пишуваат оценки?
Исто и сметководство ми е така , професор ми е Зорица а имам потпис од другиот професор......
Нема да ти прават проблеми... но гледај да земиш оценка од оној професор што го имаш напишано во пријавата ;)

Нема да ти прават проблеми... но гледај да земиш оценка од оној професор што го имаш напишано во пријавата ;)

Мислам не напишав професор... А ако сум напишал сигурно бил Таки Фити....

Во прашањата од трет колоквиум има една грешка, во 16тата задача акциите се 600.000 а не 60.000:smir:

zdravo decki jas sum nova tuka i pojma neam sto kako ide ama mislam deka ke se snajdam :) sakam da znam za ispitot smetkovodstvo dali znaete od materijalot da ne imame mozebi nesto skrateno ili eventulano da ne imate nekoi prasanja. Ako imate bilo sto ve molam pratete mi ripcence7@hotmail.com fala odnapred:helou:

zdravo decki jas sum nova tuka i pojma neam sto kako ide ama mislam deka ke se snajdam :) sakam da znam za ispitot smetkovodstvo dali znaete od materijalot da ne imame mozebi nesto skrateno ili eventulano da ne imate nekoi prasanja. Ako imate bilo sto ve molam pratete mi ripcence7@hotmail.com fala odnapred:helou:

Very Nice Girl има све за испит што ти е потребно и пошто е вери најс ќе ти прати сигурно, и бајда веј welcome :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom