Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да ти прават проблеми... но гледај да земиш оценка од оној професор што го имаш напишано во пријаватаИмам потпис земено од Таки Фити , а на мојата група беше професор Владимир , можно е да прават некој проблем сега кога ќе се пишуваат оценки?
Исто и сметководство ми е така , професор ми е Зорица а имам потпис од другиот професор......
Нема да ти прават проблеми... но гледај да земиш оценка од оној професор што го имаш напишано во пријавата![]()
За girl знам дека е, за nice не сум баш сигурен :smir:
Пратеноkolegi aj ako moze prasanjata smetkovodstvo sonja.ristova14@yahoo.com blagodaram :smir:
kolegi, smetkovodstvo prashanja ako mozhe elena_kikush@hotmail.com, fala odnapred
Не само nice, него very nice хахаха
и тука пратено :smir:
YES YES VERY NICE :pos2:
Ме зезаш нешто? Само сакаш да испаднеш Nice а уствари знаеш дека веќе јас и ги пратив прашањата :smir:
fala mnogu koleskeПратено![]()
zdravo decki jas sum nova tuka i pojma neam sto kako ide ama mislam deka ke se snajdamsakam da znam za ispitot smetkovodstvo dali znaete od materijalot da ne imame mozebi nesto skrateno ili eventulano da ne imate nekoi prasanja. Ako imate bilo sto ve molam pratete mi ripcence7@hotmail.com fala odnapred:helou: