Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, има ли некоја несреќа ко мене што падна трет колоквиум математика?? Јас сум сигурна дека имам 14 поени, ама не знам дали ќе ме пушти...ако одам на испит, јуни не ми бега:(

И мислите дека во понеделник ќе има резултати сметководство?

има уште поголема несреќа од тебе јас паднав на трет и полозив дури сега септември :)

на кој датум се земаат оценки маркетинг и однесување на потрошувачите?

ke moze nekoj da mi prati primer kako bi trebalo da izgleda prednata strana na seminarskata? i do koga e rokot za nivno predavanj?

ke moze nekoj da mi prati primer kako bi trebalo da izgleda prednata strana na seminarskata? i do koga e rokot za nivno predavanj?

Jas go prasav prof. Taki i asistentkata i mi rekoa deka najkasno do 20ti treba da se predadat, a nekoi velat deka Filipovski kazal najkasno do 9/10 ti. :toe:
Inaku za toa kako treba da izgleda prednata strana t.e. strukturata na seminarskite najdov nekoi podatoci na stranata na fakultetot vo Stip, posto na nasata strana nema vakvi informacii, a i otsekogas nemalo, bilo za sto da se raboti:pos2: :vozbud:. Ako sakas pisi si go e-mai-ot ke ti pratam.

горе центрирано
Универзитет ,,Кирил и Методиј,,
Економски факултет - Скопје

средина на страницата , центрирано
Наслов на стручниот труд
Стручен труд по предметот Основи на економијата

Лево
Изработил
Име Презиме
Студиска година ,
департман , број на индекс

Десно
Ментор
Име Презиме

најдолу центрирано
Скопје , Јануари 2010 година

горе центрирано
Универзитет ,,Кирил и Методиј,,
Економски факултет - Скопје

средина на страницата , центрирано
Наслов на стручниот труд
Стручен труд по предметот Основи на економијата

Лево
Изработил
Име Презиме
Студиска година ,
департман , број на индекс

Десно
Ментор
Име Презиме

најдолу центрирано
Скопје , Јануари 2010 година

fala mnogu :)

Kolegi, znae li nekoj koga tocno ke se davaat oceni po smetkovodstvo?:wink:Jas mislam deka ovaa nedela treba, Ako nekoj znae nesto neka pise....pozz

да не му текнува на некој која беше задачата шо ја даде драге на трет решена у збирка ,освен таа со сумите А Б Ц ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom