Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
Добро, има ли некоја несреќа ко мене што падна трет колоквиум математика?? Јас сум сигурна дека имам 14 поени, ама не знам дали ќе ме пушти...ако одам на испит, јуни не ми бега:(

И мислите дека во понеделник ќе има резултати сметководство?
има уште поголема несреќа од тебе јас паднав на трет и полозив дури сега септември :)

на кој датум се земаат оценки маркетинг и однесување на потрошувачите?

Член од
26 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
0
ke moze nekoj da mi prati primer kako bi trebalo da izgleda prednata strana na seminarskata? i do koga e rokot za nivno predavanj?

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
ke moze nekoj da mi prati primer kako bi trebalo da izgleda prednata strana na seminarskata? i do koga e rokot za nivno predavanj?

Jas go prasav prof. Taki i asistentkata i mi rekoa deka najkasno do 20ti treba da se predadat, a nekoi velat deka Filipovski kazal najkasno do 9/10 ti. :toe:
Inaku za toa kako treba da izgleda prednata strana t.e. strukturata na seminarskite najdov nekoi podatoci na stranata na fakultetot vo Stip, posto na nasata strana nema vakvi informacii, a i otsekogas nemalo, bilo za sto da se raboti:pos2: :vozbud:. Ako sakas pisi si go e-mai-ot ke ti pratam.

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
горе центрирано
Универзитет ,,Кирил и Методиј,,
Економски факултет - Скопје

средина на страницата , центрирано
Наслов на стручниот труд
Стручен труд по предметот Основи на економијата

Лево
Изработил
Име Презиме
Студиска година ,
департман , број на индекс

Десно
Ментор
Име Презиме

најдолу центрирано
Скопје , Јануари 2010 година

Член од
26 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
0
горе центрирано
Универзитет ,,Кирил и Методиј,,
Економски факултет - Скопје

средина на страницата , центрирано
Наслов на стручниот труд
Стручен труд по предметот Основи на економијата

Лево
Изработил
Име Презиме
Студиска година ,
департман , број на индекс

Десно
Ментор
Име Презиме

најдолу центрирано
Скопје , Јануари 2010 година

fala mnogu :)

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Kolegi, znae li nekoj koga tocno ke se davaat oceni po smetkovodstvo?:wink:Jas mislam deka ovaa nedela treba, Ako nekoj znae nesto neka pise....pozz

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
да не му текнува на некој која беше задачата шо ја даде драге на трет решена у збирка ,освен таа со сумите А Б Ц ?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
да не му текнува на некој која беше задачата шо ја даде драге на трет решена у збирка ,освен таа со сумите А Б Ц ?
koleske ne znam za drugite grupi no vo mojata imase samo edna od zbirka -39 zadaca na 258 str

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom