Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolegi da ve prasam, da ne gi ima nekoj slucajno zadacite po matematika so ke padnat za na ispit ili prasanjata po ekonomija za ispit ?? :vozbud::pos2: :pos2:

Колешке математика НИКОЈ ги нема прашањата... така да седни и вежбај... не ни преостанува ништо друго...

Среќна нова и од мене ! =)
Инаку, знае некој дали постои граница (максимална) за тоа колкав треба да биде стручниот труд по економија ?

Нема граница, ја прашав асистентката...:salut:

Ветувам дека ќе бидам редовен посетител на бифето! До сега кога бев принуден да поминувам буквално ми се повраќаше (од цигари), но сега ќе го правам тоа со задоволство.

Ветувам дека ќе бидам редовен посетител на бифето! До сега кога бев принуден да поминувам буквално ми се повраќаше (од цигари), но сега ќе го правам тоа со задоволство.

Така е колега... се согласувам со тебе.... :vozbud::vozbud::vozbud:

Среќна нова и од мене ! =)
Инаку, знае некој дали постои граница (максимална) за тоа колкав треба да биде стручниот труд по економија ?

Ајде срекна нова , па нека ни биде поолеснителна во однос на факултетов малце.
Инаку според проф.Филиповски , трудот треба да има обем помегу 8 и 10 страница , и да биде направен според спецификациите зададени од факултетот маргини 2,5 од сите страни , фонт 12 Мацедониан ТМС .

Инаку според проф.Филиповски , трудот треба да има обем помегу 8 и 10 страница , и да биде направен според спецификациите зададени од факултетот маргини 2,5 од сите страни , фонт 12 Мацедониан ТМС .

Да де да, сега само што мислев да ја преправам.... може маргините само, а јас да се мачам во таков фонт да пишувам, нема шанси, а за големината ја прашав асистентката и ми рече дека не се проблем страните....

Страни мене ми рече асистентката од 10-12 и да се запазат критериумите како што напомена филипмакедонски. Среќна Нова година и божиќни празници :vozbud:

Да отидеме во Либро ќе знаат да ни кажат поубаво од тоа што го зборат на факултетов...бог да чува и да брани....

Ајде бе... колку е глупо во тоа Macedonian TMS... Пишувајте со Times New Roman (евентуално Calibri, ама подобро ви е со првиот фонт) со македонска локализација...
Патем среќна нова и од мене.

Добро, има ли некоја несреќа ко мене што падна трет колоквиум математика?? Јас сум сигурна дека имам 14 поени, ама не знам дали ќе ме пушти...ако одам на испит, јуни не ми бега:(

И мислите дека во понеделник ќе има резултати сметководство?

Добро, има ли некоја несреќа ко мене што падна трет колоквиум математика?? Јас сум сигурна дека имам 14 поени, ама не знам дали ќе ме пушти...ако одам на испит, јуни не ми бега:(

И мислите дека во понеделник ќе има резултати сметководство?

Има, а сигурен сум дека имам повеќе од доволно да положам...

Факултетот знам дека има јаки женски хаха

Па идат во теретана, креваат тегови, мора да се јаки :pos:

Ако ако иди.. само што го затворија бифето :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom