naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.009
- Поени од реакции
- 5.660
Го затворија бифето?Ако ако иди.. само што го затворија бифето :smir:
Го затворија бифето?Ако ако иди.. само што го затворија бифето :smir:
има уште поголема несреќа од тебе јас паднав на трет и полозив дури сега септемвриДобро, има ли некоја несреќа ко мене што падна трет колоквиум математика?? Јас сум сигурна дека имам 14 поени, ама не знам дали ќе ме пушти...ако одам на испит, јуни не ми бега
И мислите дека во понеделник ќе има резултати сметководство?
ke moze nekoj da mi prati primer kako bi trebalo da izgleda prednata strana na seminarskata? i do koga e rokot za nivno predavanj?
горе центрираноke moze nekoj da mi prati primer kako bi trebalo da izgleda prednata strana na seminarskata? i do koga e rokot za nivno predavanj?
Ако е колоквиумска недела/сесија, може да е отворен, а во спротивно не.Znae li nekoj dali fakultetot e otvoren vo nedela?
горе центрирано
Универзитет ,,Кирил и Методиј,,
Економски факултет - Скопје
средина на страницата , центрирано
Наслов на стручниот труд
Стручен труд по предметот Основи на економијата
Лево
Изработил
Име Презиме
Студиска година ,
департман , број на индекс
Десно
Ментор
Име Презиме
најдолу центрирано
Скопје , Јануари 2010 година
a ima istaknato rezultati od 3tiot kolokvium?Kolegi, znae li nekoj koga tocno ke se davaat oceni po smetkovodstvo?:wink:Jas mislam deka ovaa nedela treba, Ako nekoj znae nesto neka pise....pozz
Го затворија бифето?
koleske ne znam za drugite grupi no vo mojata imase samo edna od zbirka -39 zadaca na 258 strда не му текнува на некој која беше задачата шо ја даде драге на трет решена у збирка ,освен таа со сумите А Б Ц ?
da da ama sega ke ima oligopol ne monopol hahahahaha:tv:zA ZAL DA IMASE MONOPOLSKI CENI HAHAAH :d A EKONOMISTITE NE GO DOZVOLUVAT TOA heheh