Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da ne znae nekoj do koja strana e sociologija za 2 kolokvium?
Inaku za ekonomika ko so razbrav od postari kolegi deka za 3 kolok. ubavo bi bilo od kniga,a 1 i 2 od skripta moze...

Лани на Статистика на втор колоквиум прашања имаше главно за побитните работи а и задачите не беа многу тешки. Но, не мора да биде така и сега :)

Aбе, слушам нешто има екскурзија за овие од втора, може ја да се убацам иако не сум од ваш факс или ќе ми бараат индекс на студентски ако сакам да купам карта ? :)

Aбе, слушам нешто има екскурзија за овие од втора, може ја да се убацам иако не сум од ваш факс или ќе ми бараат индекс на студентски ако сакам да купам карта ? :)

Каква екскурзија и каде?

Ако е некаде што не би идел,да ти го даам индексов? :)

Не е екскурзија, туку Економијада 2009. Само појма неам кај ќе биде, некаде во мај месец средината е, мислам дека беше Црна Гора.

Не е екскурзија, туку Економијада 2009. Само појма неам кај ќе биде, некаде во мај месец средината е, мислам дека беше Црна Гора.

nene ova e drugo, vo strumica neso za 2 ra godina imase zakaceno soopstenie na vrata.

ne moze:) dajj mi pariii ja ke ti kupam :)

Каква екскурзија и каде?

Ако е некаде што не би идел,да ти го даам индексов? :)
Струмца...
Ќе се доконсултираме :)

Може и таму :)

nene ova e drugo, vo strumica neso za 2 ra godina imase zakaceno soopstenie na vrata.

ne moze:) dajj mi pariii ja ke ti kupam :)

А тебе да не те заебал некој па со таа џукелата твоја да отидете кај што не треба :)
Дај провери си ги изворите, не ме заебавај вака :)
Не ти давам, ќе ги пропиеш...

Струмца...
Ќе се доконсултираме :)

Може и таму :)

А тебе да не те заебал некој па со таа џукелата твоја да отидете кај што не треба :)
Дај провери си ги изворите, не ме заебавај вака :)
Не ти давам, ќе ги пропиеш...

HAHAHHAAA nee be so ti e:) negoo toa FAkt 100% deka ideme kaj so ne treba :D ali ne e bitno :) bitno e da se ucestvuva :)

И кога е таа екскурзија???
И што бараме во Струмица, да не има некој семинар :pos:

И кога е таа екскурзија???
И што бараме во Струмица, да не има некој семинар :pos:

семинари може ќе нема ама семинарки ке има сигурно :), а иначе се оди во посета на ТЦ ГЛОБАЛ и на Колешинските водопади, се трга утре во 7:30 од дрводекор

море обратно да не биде:) појче пендраци че бидиме :)

Ja sakam da idam u Crna Gora!!!Moze da ideme na taa ekonomijada i nie od prva sto sme? Aj nekoj ako ima poveke podatoci za ova neka pise....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom