Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе, слушам нешто има екскурзија за овие од втора, може ја да се убацам иако не сум од ваш факс или ќе ми бараат индекс на студентски ако сакам да купам карта ?![]()
Не е екскурзија, туку Економијада 2009. Само појма неам кај ќе биде, некаде во мај месец средината е, мислам дека беше Црна Гора.
Aбе, слушам нешто има екскурзија за овие од втора, може ја да се убацам иако не сум од ваш факс или ќе ми бараат индекс на студентски ако сакам да купам карта ?![]()
Струмца...Каква екскурзија и каде?
Ако е некаде што не би идел,да ти го даам индексов?![]()
Не е екскурзија, туку Економијада 2009. Само појма неам кај ќе биде, некаде во мај месец средината е, мислам дека беше Црна Гора.
nene ova e drugo, vo strumica neso za 2 ra godina imase zakaceno soopstenie na vrata.
ne mozedajj mi pariii ja ke ti kupam
![]()
Струмца...
Ќе се доконсултираме
Може и таму
А тебе да не те заебал некој па со таа џукелата твоја да отидете кај што не треба
Дај провери си ги изворите, не ме заебавај вака
Не ти давам, ќе ги пропиеш...
И кога е таа екскурзија???
И што бараме во Струмица, да не има некој семинар![]()
Можеш ако си платиш 125 евра за 4 дена.Ja sakam da idam u Crna Gora!!!Moze da ideme na taa ekonomijada i nie od prva sto sme? Aj nekoj ako ima poveke podatoci za ova neka pise....