Каква екскурзија и каде?Aбе, слушам нешто има екскурзија за овие од втора, може ја да се убацам иако не сум од ваш факс или ќе ми бараат индекс на студентски ако сакам да купам карта ?
nene ova e drugo, vo strumica neso za 2 ra godina imase zakaceno soopstenie na vrata.Не е екскурзија, туку Економијада 2009. Само појма неам кај ќе биде, некаде во мај месец средината е, мислам дека беше Црна Гора.
ne moze dajj mi pariii ja ke ti kupamAбе, слушам нешто има екскурзија за овие од втора, може ја да се убацам иако не сум од ваш факс или ќе ми бараат индекс на студентски ако сакам да купам карта ?
Струмца...Каква екскурзија и каде?
Ако е некаде што не би идел,да ти го даам индексов?
Може и тамуНе е екскурзија, туку Економијада 2009. Само појма неам кај ќе биде, некаде во мај месец средината е, мислам дека беше Црна Гора.
А тебе да не те заебал некој па со таа џукелата твоја да отидете кај што не требаnene ova e drugo, vo strumica neso za 2 ra godina imase zakaceno soopstenie na vrata.
ne moze dajj mi pariii ja ke ti kupam
HAHAHHAAA nee be so ti e negoo toa FAkt 100% deka ideme kaj so ne treba ali ne e bitno bitno e da se ucestvuvaСтрумца...
Ќе се доконсултираме
Може и таму
А тебе да не те заебал некој па со таа џукелата твоја да отидете кај што не треба
Дај провери си ги изворите, не ме заебавај вака
Не ти давам, ќе ги пропиеш...
И кога е таа екскурзија???
И што бараме во Струмица, да не има некој семинар
Не е екскурзија, туку Економијада 2009. Само појма неам кај ќе биде, некаде во мај месец средината е, мислам дека беше Црна Гора.
Можеш ако си платиш 125 евра за 4 дена.Ja sakam da idam u Crna Gora!!!Moze da ideme na taa ekonomijada i nie od prva sto sme? Aj nekoj ako ima poveke podatoci za ova neka pise....