Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
19ти е сабота,упм...
Ако ајде ваљда ќе ми ги начукаат сите три од 22 до 25 :)

Да знам дека е сабота,требаше да биде од 21ви ама поради велигден поместено е за два дена наназад,за да завршат сите колоквиуми до 25ти

помош .... ми треба информација за семинарска по информациони технологии ... темата е општо за интернет но ми побара и практична работа ?

Што ти побара точно практична работа?

помош .... ми треба информација за семинарска по информациони технологии ... темата е општо за интернет но ми побара и практична работа ?

Чекај ИТ нема некоја нова демонстраторка, извесна позната манекенка по факултетските ходници :) или јас сум грешка?

Што ти побара точно практична работа?

не ми кажа сам да одберам и да му пратам по мејл , само тоа треба да биде во семинарската или посебно , апликација на интернет , веб сајт , анкета .. ?

не ми кажа сам да одберам и да му пратам по мејл , само тоа треба да биде во семинарската или посебно , апликација на интернет , веб сајт , анкета .. ?

Ej, a попатно да прашам да не знаеш кога е закажан втор колоквиум информациони?

а почна и од факултетов нешто да е браво

Да не му се наоѓа на некој семинарска по Економија на инвестиции или Инвестиционен менаџмент?

Некој што е втора година на економски и ги има предметите ЕВТ и информациони, нека ми пише ПП да го прашам нешто!

Ај веке кога сме кај сменинарските, да не му се наоѓа на некој семинарска на тема Визија и мисија на претпријатијата, ако треба ќе си платам :)))

Ај некој ако може да ги пише точните од Збирката сметководство тука со повеќе можни...
Идете вака :

стр 21 а,б,г,д,д,а, итн...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom