Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Математика утре сите полагаме од 8.00

Соња па кај си ти, кај те снема? Ни недостасуваше на форумов, се надевам од септември ќе бидеш поактивна пак :smir:

Дали некој има прашања за сметководство од испит, полагам на 6ти па малку помош не би ми дошла лошо... благодарам однапред :)

На што мислиш? На форумов дежурни? :)
На форумов, да. Шала, дека ве гледам борите отсутни и се тоа. :icon_lol:
Ама ако, убо е тоа, па мора да има некој што ќе не држи построго за да присуствуваме и да доаѓаме на време, форум е ова или панаѓур? :)

Има ли некој од тука што е запишан на менаџмент?Јас се запишав сега,ама ме исплашија оти Шуклев предавал по повеке предмети.
Знае некој да ми каже како е?И дали прават проблем за менување на смерот?

Има ли некој од тука што е запишан на менаџмент?Јас се запишав сега,ама ме исплашија оти Шуклев предавал по повеке предмети.
Де бе уште непочната се исплаши :)

Мислам предава вкупно 3 предмети, ама не знам кога планира да оди во пензија, дур стигнеш до другите предмети може ќе отиде во пензија :)

Јас лично не би отишол на тој смер, зашто секој втор предмет е поврзан со менаџмент и тоа ми е тапа за учење.

За смер не би требало да ти направат големи проблеми, ќе си платиш поштено и ќе си смениш.

Луѓе дај помогнете со ова сметководството.. да не му се наоѓаат на некој испитни комбинации... и ако може некој да ми каже како е на испит, прв пат полагам

абе остај само те плашат :toe:

Kolegi moze li nekoj da mi kaze sho ne treba da se uci ekonomika, i ako ima nekoj prasanja bi go zamolil nekako da mi gi dostavi. Fala odnapred :)

На форумов, да. Шала, дека ве гледам борите отсутни и се тоа. :icon_lol:
Ама ако, убо е тоа, па мора да има некој што ќе не држи построго за да присуствуваме и да доаѓаме на време, форум е ова или панаѓур? :)
Не баш, само некои луѓе тешко се забораваат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom