Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги, дали знае некој за оние што се квадрат кога требаше да се уплатат 150-те евра и дали е објавено кога е рокот за пријавување на јануарска сесија....?!?!

за деловна етика некој да не знае од каде до кај треба????

Не лупетај. Ги менуваат и на други факултети што важат за потешки од економски... и благодарам за одговорот што го даде членот по тебе. Поздрав.
Друже, стварно многу ретко ги менуваат, речиси никогаш. Нам ни сменаа за еден предмет од трета, ама тоа асистентот ни излезе во пресрет, имавме секојдневно за полагање тешки испити. :toe:

за деловна етика некој да не знае од каде до кај треба????

Епа момче епа од таму, епа епа до таму :D

-Сигурно треба од 20 до 34та од првата скрипта.
-4 страни од 2 скрипта
-4 страни од една нова скрипта
-една страна што диктирала на предавање
можда има и повеќе... помалку нема :)

-4 страни од 2 скрипта

фала многу а тоа дека има уште нешто повеќе а не помалце сигурен сум :wink:

-4 страни од 2 скрипта

Како бе страници што она диктирала.Па има и вонредни студенти од каде сега јас да наоѓам страници што она диктирала.Нека напишат книга и нека издадат и да се знае од каде да се учи а не 20 страни од овде 5 од онде 3 од таму толку од онаму................................Ај некој нека каже дали има доста материјал она што диктирала?????

Добро бре човек, што се возбудуваш толку за еден смрден предмет? Ако се нервираш вака за се тешко да преживееш после втора. Јас немам една од скриптите што се по четири страни па не се вознемирив толку. Туку некој да ми каже дали треба да се учи од 22 до 36 или од 20 до 34, зашто гледам различно имате пишувано :)

Како бе страници што она диктирала.Па има и вонредни студенти од каде сега јас да наоѓам страници што она диктирала.Нека напишат книга и нека издадат и да се знае од каде да се учи а не 20 страни од овде 5 од онде 3 од таму толку од онаму................................Ај некој нека каже дали има доста материјал она што диктирала?????

Јас сум редовен па само на 2 предавања од почетокот сум бил... а иначе само 1 страница е диктирано, ни јас не го учам тоа...

Туку некој да ми каже дали треба да се учи од 22 до 36 или од 20 до 34, зашто гледам различно имате пишувано :)

Е тоа е веќе нерешлива мистерија :)

да никој не знае точо до кај треба дали 34 или 36 ?а тоа што ги има диктирано се 2 лекции некој си правила што не верувам дека ќе ги даде

-4 страни од 2 скрипта

Како се викаат насловите од таа нова скрипта ? :S

да никој не знае точо до кај треба дали 34 или 36 ?а тоа што ги има диктирано се 2 лекции некој си правила што не верувам дека ќе ги даде

Во средата кажаа од 20 - 34 страна, имаше доста што беа да ја прашат професорката.

Како се викаат насловите од таа нова скрипта ? :S

-Кодексите на етика и нивна улога во обезбедувањето на етичко однесување

тоа ти е насловот и има 4 страни :D п.с. ја имаш во либро

Абе дечки што се секирате секако ке има прашања што никој ни ги слушнал ни ги видел на предавање така да не знам за другите ама мене ми се доста и 60 бода :) Него вечер да се заседне во некоја кафана и да се залие - Да утопимо бол и тугу :party1: И не заборавајте етички да се однесувате вечер
KOO- Kафанска општествена одговорност

Па и јас не би се бунел кога би имал 60 бода т.е. исто како првиот... хахахаха

Во средата кажаа од 20 - 34 страна, имаше доста што беа да ја прашат професорката.

фала :) а да не знаеш дали требаат едни 2 мали делчиња главни задачи на службеникот по етика и карактеристики кои треба да ги поседува службеникот по етика? овие се од 2 рата скрипта

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom