- Член од
- 9 јуни 2008
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Колеги, дали знае некој за оние што се квадрат кога требаше да се уплатат 150-те евра и дали е објавено кога е рокот за пријавување на јануарска сесија....?!?!
Друже, стварно многу ретко ги менуваат, речиси никогаш. Нам ни сменаа за еден предмет од трета, ама тоа асистентот ни излезе во пресрет, имавме секојдневно за полагање тешки испити.Не лупетај. Ги менуваат и на други факултети што важат за потешки од економски... и благодарам за одговорот што го даде членот по тебе. Поздрав.
Епа момче епа од таму, епа епа до тамуза деловна етика некој да не знае од каде до кај треба????
Епа момче епа од таму, епа епа до таму
-Сигурно треба од 20 до 34та од првата скрипта.
-4 страни од 2 скрипта
-4 страни од една нова скрипта
-една страна што диктирала на предавање
можда има и повеќе... помалку нема
Епа момче епа од таму, епа епа до таму
-4 страни од 2 скрипта
Јас сум редовен па само на 2 предавања од почетокот сум бил... а иначе само 1 страница е диктирано, ни јас не го учам тоа...
Како бе страници што она диктирала.Па има и вонредни студенти од каде сега јас да наоѓам страници што она диктирала.Нека напишат книга и нека издадат и да се знае од каде да се учи а не 20 страни од овде 5 од онде 3 од таму толку од онаму................................Ај некој нека каже дали има доста материјал она што диктирала?????
Е тоа е веќе нерешлива мистеријаТуку некој да ми каже дали треба да се учи од 22 до 36 или од 20 до 34, зашто гледам различно имате пишувано
Како се викаат насловите од таа нова скрипта ? :SЕпа момче епа од таму, епа епа до таму
-4 страни од 2 скрипта
Во средата кажаа од 20 - 34 страна, имаше доста што беа да ја прашат професорката.да никој не знае точо до кај треба дали 34 или 36 ?а тоа што ги има диктирано се 2 лекции некој си правила што не верувам дека ќе ги даде
-Кодексите на етика и нивна улога во обезбедувањето на етичко однесувањеКако се викаат насловите од таа нова скрипта ? :S
Во средата кажаа од 20 - 34 страна, имаше доста што беа да ја прашат професорката.