Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
edno prasanje do site ----- do koj datum tocno trae vtorava kolokviumska nedela ??? i dali tretata kolokviumska ke zavrsi pred nova godina ? znae nekoj ?
Мислам дека официјално трае до 28ми, ама знам дека има полагање и на 30ти (но веројатно ќе има и предавања тој ден).

Третата ќе заврши на 27ми или 28ми декември.

eli=];3098969 напиша:
Dali ekonomija za vtor kolokvium ni e i prvata tema od makroekonomija

Мислам дека не.А математика дали некој знае дали Драге ќе даде нешто за вектори тој дел што е од матрици??

sea slusnav deka kolokviumskata e prodolzena do 4 demekvri ? ima vistina u ova ?

Осигурување при транспорт спаѓа во таканаречените "Зависни Трошоци" т.е. за тие што незнаат што се зависни трошоци Осигурувањето при транспорт влегува во набавната цена заедно со другите трошоци. @mamma_mia дали ти текнува дали пишуваше у задачите дали е тоа осигурување при транспорт или само како осигурување?

E toa e rabotata pisuvase samo osiguruvanje,bas pamtam deka atanasko go prasuvaa za koe osiguruvanje se raboti ama normalno deka ne kaza

Наум, на 4 декември имаше одложен предмет - Маркетинг Менаџмент.
Али тоа е посебен случај.

Иначе, ај со лес нека ни е оваа колоквиумска и со среќа!

Знае ли некој дали ќе има задачи со вектори математика???

more raduvaj si se na skripti4inja ke pla4es po tie skripti4inja koa ke dodjes pogorni godini --- inace ako postoi kniga po odreden predmet avtomatski pod 250 strani ne e

Па подобро да знам дека треба да учам 100 страни одошто да не се знае... еве денеска даде 2 прашања од лекција што не кажа дека треба да се учи... али што е тука е... Економија на 26ти се полага Сметководство на 28ми се полага (гледам некој не е информиран) И треба економија до 295та страна т.е. првата тема од Макроекономија

Етика... би требало да се помине...
Што испадна сега економија, треба да се учи и првата тема од макро така ? :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom