- Член од
- 24 октомври 2008
- Мислења
- 328
- Поени од реакции
- 5
Има ли некоја web страна за економски факултет во ск што ги има смеровите и некои слични работи:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некоја web страна за економски факултет во ск што ги има смеровите и некои слични работи:smir:
ајде да те утешиме малце може ке имаш срека да влезеш ако не здравје и другото не боли од искуство позз се надевам идна колешкеВо паника сум. Сакам да се запишам на смер сметководство и ревизија, во државна квота. Имам, 93,39 бодови. По Вашите пишувања со 92-93 бода лани не можеле да се запишат. Колку што ми е познато лани биле по 45 на смер. Оваа година ќе се запишуваат по 85. Имам ли шанси да ме примат???? Утре поднесувам документи. Пишете нешто. Утешете ме. Ако ги има некој резултатите од лани со бодови нека пиши.
![]()
На кој смер најмалку аплицираат?
Мислим дека на Економија е најмала конкуренција.
Мислам дека тука најмногу аплицираат пшошо викаат демек било најлесно. Можеби грешам !
Ја денес поднесов документи на овој смер, па се надевам ќе ме примат, иако шансите за тоа се минимални.
Ако ме одбијат здравје.
Имаше ептен гужва, јас во 1ипол ги предав документите и сум над 600.slusam deneska nogu guzva imalo na ekonomskiuste od sabajleto imalo 400 prijaveni
Мислам дека само со оргинал може, ама за секој случај пиши им еден email прашај ги.Може да аплицирам со фотокопирани сведителства (заверени на нотар) ?