Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Благодарам колега, кажи. Инаку срамота е, не знам како изгледаат професорот и асистентот:kesa:. Инаку, само што ми стигна мејл (откако му пратив), да одам на увид кај асистентот во понеделник, 11:00.

na 1 sprat ke se kacis, i tamu so e malata vraticka za vo amfiteatar 1 toj so e ubaviot e nema da vlezes tuku ke produzis pravo i tamu vo centar ima 2 kancelarii taa levo e na assistentot. A profesorot nemozes da go utnes :) malo nasmeano so naocari :D
A profesorot ne znam kaj mu e kabinetot, samo na profesorkata znam.

Благодарам колега fossil. Ќе одам на увид кај асистентот (кој ни знам како изгледа ни кај му е канцеларијата), едно прашање е, се надевам дека ќе ме пушти..
Инаку колешке, перверзна сте:smir: :)

ова не е ништо , колега ... :pos:

na 1 sprat ke se kacis, i tamu so e malata vraticka za vo amfiteatar 1 toj so e ubaviot e nema da vlezes tuku ke produzis pravo i tamu vo centar ima 2 kancelarii taa levo e na assistentot. A profesorot nemozes da go utnes :) malo nasmeano so naocari :D
A profesorot ne znam kaj mu e kabinetot, samo na profesorkata znam.
mhbr13.jpg

Па ако јас добро се сеќавам, вака некако треба да биде :) Професорот мислам дека е во вториот ред, прво има Сашо Арсов, па Димитар Бојаџиоски. Инаку е најдобар професор, мислам дека нема да ти направи ама баш никаков проблем за едно прашање, само ќе треба да надополниш на втор.

bojadjiev e najdobriot profesor na fakultetot so blagojce i taki fiti inace bi trebalo da te pusti na vtor samo da mu otides na prvoto predavanje odkoga ke istaknat rezultati i on sam ke kaze ajde tie sto ste padnale a sto ste prisutni pisete se na livce i ke kaze on so kolku ke pusti barem taka bese lani inace staj si go nego u prijava veruj za ocenka nema da imas ispod 7

mhbr13.jpg

Па ако јас добро се сеќавам, вака некако треба да биде :) Професорот мислам дека е во вториот ред, прво има Сашо Арсов, па Димитар Бојаџиоски. Инаку е најдобар професор, мислам дека нема да ти направи ама баш никаков проблем за едно прашање, само ќе треба да надополниш на втор.

hahahaha...Dobra ti e mapava osobeno studentski,mada ne ja dolovuva dobro taa tetkata so e na prva godina,imaat luge traumi od nejze...

hahahaha...Dobra ti e mapava osobeno studentski,mada ne ja dolovuva dobro taa tetkata so e na prva godina,imaat luge traumi od nejze...
хехе, одлична е мапата (иако не знам од кој агол да ја гледам), а тетката е срце, баш е ок со мене:smir:

Како бе не знаеш од кој агол да ја глеаш. Па влегуваш на факс, вртиш лево на кај таблите, па десно, и продолжуваш на горе, мислам на мапава убаво ти се гледа, дај не зезај, се намачив :pos:

Уште нешто...Да не знае некој на испит колку прашања ќе има економика на претпријатие? Некој што полагал деловна етика на испит?Зашто исти асистент ги прави, по ист принцип.

Има некој појма?:)

Па Економика на претпријатие пред две години даваше 25 прашања, кои беа многу лесни и носеа по 4 поени. Сега дали ги има изменето критериумите појма неам, така беше досега :)

Mi treba proekt po marketing nasloven ODNESUVANJETO NA POTROSUVACITE VO PROCESOT NA KUPUVANJE. Ako ima nekoj neka mi pusti itno mi treba, najkasno do sabota

имаше денес еколошки менаџмент? утре ќе има? (предавање)

Ne nema da imame predavanja ovaa nedela!
Ke imame od narednata t.e vo sreda i togas ke gi dobieme i rezultatite!!!

Da ne pamti nekoj slucajno koja glava ne treba za 2 kolokvium statistika? Ili toa samo vo 1 kolok izbaci a navaka sve treba da se uci :nesum:

Има некој од 2 -ра година, менаџмент да ми каже финансиски менаџмент каков испит дава т.е. колку прашања, колку задачи кога не е оптички туку обично и дали прашањата се одговараат кратко или цели лекции?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom