Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ли беше оптички :)

bese, ama rekoa deka obavezno na listot kaj so zaokruzuvavme da gi resavame zadacite.

Jahuu si poloziv i jas statistika.Ne znam samo so im bese filmot so toa deka treba postapkata da ja obrazlozime za zadacite koga ocigledno ne ja pregleduvale.
Inace polagase li nekoj tuka sociologija,dali mi se cini ili mn prasanja bea so site odgovori?:uvo:
E ajde de.

Имавме тетратка како математика кај што ги решававме задачите. Покрај теоријата ја прегледуваше и постапката на решавање на задачите. Али сето тоа го направи во ден ипол. Алал сунце...

Ama ti na e-biznis si, kaj site drugi nemase tetratki. Trebase da resavame na listot koj sto celo vreme vikaat deka odma go frlaat.

заврши колоквиумска и настана МОЛК :pos2:

заврши колоквиумска и настана МОЛК :pos2:

се одмараме , седи мирен ... :)

иначе статистика коа ке дава потписи одприлика да знам да идам на предавања :)

Aj ako moze nekoj da kaze koga e aprilska sesija i dali vazi za prva godina?

Jahuu si poloziv i jas statistika.Ne znam samo so im bese filmot so toa deka treba postapkata da ja obrazlozime za zadacite koga ocigledno ne ja pregleduvale.
Inace polagase li nekoj tuka sociologija,dali mi se cini ili mn prasanja bea so site odgovori?:uvo:

Јас полагав.Да, имаше доста прашања со сите одговори.Според мене многу необјективни ќе бидат поените.Темата за есеј што ја даде е толку опширна, а со оглед на условите во кои полагаме (тишина нема во ниту еден момент, барем во амф.4 јас кај што бев) невозможно беше човек да се сконцентрира добро и да напише добро осмислен есеј.
Патем, да не има резултати денес?

Уште нешто...Да не знае некој на испит колку прашања ќе има економика на претпријатие? Некој што полагал деловна етика на испит?Зашто исти асистент ги прави, по ист принцип.

Јас полагав.Да, имаше доста прашања со сите одговори.Според мене многу необјективни ќе бидат поените.Темата за есеј што ја даде е толку опширна, а со оглед на условите во кои полагаме (тишина нема во ниту еден момент, барем во амф.4 јас кај што бев) невозможно беше човек да се сконцентрира добро и да напише добро осмислен есеј.
Патем, да не има резултати денес?

Nema rezultati

Транспорт објавија ли резултати ?

Може некој да ми каже каде да најдам литература за бизнис план ?
Ако знаете некој сајт од каде што можам бесплатно да ги преземам оние reviews што се на Harvard Business School би било топ...

економика не сум поминал за едно прашање. можно е да ме пушти, да надокнадам на следниот?!

економика не сум поминал за едно прашање. можно е да ме пушти, да надокнадам на следниот?!

Другар сигурно може, само зависи од професорот/професорката. Едно прашање не е којзнае што така да би требало да можеш да го надокнадиш веќе на вториот. Јас би ти дал кураж да идеш и да си прашаш, јбг нема што да изгубиш. Е сеа, мене некои од постариве ми рекоа коа ке заверувам семестар до го пишам професорот (не му знам име и презиме), а не професорката (ни таа не ја знам), затоа што тој попуштал повеќе за оцени. Што знам, али јас би отишол кај професорот да прашам. Уште еднаш, од мене имаш подршка да одиш пошто нема што да загубиш. Поздрав и со среќа:smir:

Благодарам колега fossil. Ќе одам на увид кај асистентот (кој ни знам како изгледа ни кај му е канцеларијата), едно прашање е, се надевам дека ќе ме пушти..
Инаку колешке, перверзна сте:smir: :)

Благодарам колега fossil. Ќе одам на увид кај асистентот (кој ни знам како изгледа ни кај му е канцеларијата), едно прашање е, се надевам дека ќе ме пушти..
Инаку колешке, перверзна сте:smir: :)

Toj so crna zalizana kosa e assistent. On nema da te pusti ke te upati kaj profesorkata ili kaj profesorot. Profesorkava so bese i po etika na 1 kolok etika gi pustila 2 zenski koj imale 48 boda da idat na vtor, no sepak ja bi ti preporacal da ides kaj profesorot poso ipak e podobar covek :) Ako sakas ke ti kazam kaj mu e kancelarijata

Благодарам колега, кажи. Инаку срамота е, не знам како изгледаат професорот и асистентот:kesa:. Инаку, само што ми стигна мејл (откако му пратив), да одам на увид кај асистентот во понеделник, 11:00.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom