Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што го има слушано предметот Демографија да ми каже дали книгата е доволна за спремање на испит.
Јас го имам запишано вонредно и не сум бил на предавања.И, ако може некој да ми пише од прилика какви се
испитите.
Благодарам однапред.

Некој што го има слушано предметот Демографија да ми каже дали книгата е доволна за спремање на испит.
Јас го имам запишано вонредно и не сум бил на предавања.И, ако може некој да ми пише од прилика какви се
испитите.
Благодарам однапред.

На колоквиумите годинава прашањата беа само од книгата, веројатно и на испит така ќе биде... а прашањата беа со еден точен одговор и прилично лесни

На колоквиумите годинава прашањата беа само од книгата, веројатно и на испит така ќе биде... а прашањата беа со еден точен одговор и прилично лесни

Книгата е Демографија Методи и Анализа 2009г. од Славе Ристески?

Има ли некој Управувачко сметководство задачи и решенија од 12, 13, 14 глава .

Фала

испитите.
Благодарам однапред.

Не знам од каде и колку учеле, ама ги видов резултатите демографија пред недела дена. 54635635 63 10ки, 2321- 9ки и 2-3 8-мици :D

Sledna sansa za idenje na ispit smetkovodstvo posle januarska sesija koga e?

Дали на некој му се наоѓа семинарска на тема: МОНОПОЛ ? :) :) :)

Колеги ќе ве замолам ако ги памтите прашањата од испитот во септември по Теорија на организација да ми ги пишете, и ако знаете дали за испит Кирил бара набројуванки и дали има теми што не требаат за испит?

Колеги ќе ве замолам за информација, зар никој не го полагал испитов :)

Има некој добар да ми ги прати прашањата и задачите од кај Баже по статистика...???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom