G
grande-juve
Гостин
Не сум во Скопје деновиве, па ако има некој слики од резултати по Деловна Етика или Основи на Сметководтсво нека кажуе одма 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На задачите не ми текнува, но ми текнува на старото правило на Драге... Седни до средена колешка на полагање, полесна група добиваш во стартЈа си ги положив трите,математика сеа ќе полагам у јануар. Ај некој од постарите да ми каже на шо да се концентрирам повеќе ии какви се задачите на испит?
Исти како на колоквиум.Ја си ги полжив трите,математика сеа ќе полагам у јануар. Ај некој од постарите да ми каже на шо да се концентрирам повеќе ии какви се задачите на испит?
Некој да прати стручен труд по економија, чисто колку да видам како треба да изгледа. И да ве прашам тие што имавте правено стр. труд кај Фити.. дали смееме да користиме готови реченици од интернет, некоја книга итн. и дали треба да се тупам многу за трудов или??![]()
Јас ја прашав асистентката има ли некои правила до кои треба да се држиме ми рече не...тоа е, прави ја со фонт Times New Roman....a, слушнав од некои колеги не требало во користена литература да ставиш линк од википедија и нешто друго да не им кажала.
Почнав да кревам раце од семинарскава![]()
Време е за избор на нови изборни, од постарите колеги сакам збор-два за некој од изборниве, предавања задолжителни или не, колоквиум каков, и дали е лесен како за изборен.
- Анализа на временски серии
- Интернет-маркетинг
- Корпоративно управување
- Маркетинг на трговски претпријатија
- Менаџмент на човечки ресурси
- Теории на надворешна трговија
- Теорија на одлучување
- Управување со ситеми
За Анализа... слушнав добри зборови, па ајде и од вас нека ми предложи кои два да ги земам. Фала.
МЧР е лесен, многу го зимаат, со набројуванки(сличен на менаџмент)